Gå til innhold

Har dere bestemt menyen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

I dag er det seks månder igen til vi gifter oss :D tiden har gått fort! Skal snart på møte med de som har lokalet for å bestemme blomster og meny.

Har forsåvidt blitt enige om hovedrett og desert, men er litt uikkre på forretten. Som hovedrett skal vi ha helstekt indrefilet med salviesaus :lol: til dessert hjemmelaget is med bjørnebær. Som forrett er vi litt usikkre, det blir muligens Skalldyrsalat eller Laksetartar.. Noen som har andre gode forslag.

Hva skal dere spise??

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet

Hei.

Vi skal ha

skinke og melon til forrett

Reinsdyrstek til hovedrett

og hjemmelaget karamellpudding til dessert.

Vi skal også ha spekemat til nattmat. :)

¨Nikki¨ som ikke har logget seg inn... :)

Gjest Anonymous
Skrevet

Hei!

Vi vurderer

fiskesuppe med laks og breiflabb til forrett

honningglasert kalvefilet med sesongens grønnsaker til hovedrett

hjemmelaget karamelpudding evt. creme brulee til dessert

:lol:

Skrevet

Vi er også i startgropen ang. meny, og lurer også litt på forrett. Jeg er kjempeglad i skalldyr og fisk, og synes det hadde vært bra som forrett, da hovedretten skal være kjøtt. Men så er halve svigerfamilien allergisk mot fisk, så da utgår det!

Ellers har vi også tenkt is med varme bringebær, men så kom vi på at is er vanskelig å servere (smelter før alle får osv). Noen som har forslag på dessert som ikke er is?

Skrevet

Vi spiste:

Forrett: blomkålsuppe (laget av min svigerinne)

Hovedrett: reinsdyrsteik med viltsaus og rosenkål, gulerøtter og broccoli

Dessert: ostekake (laget av min mor)

Skrevet

Vi har også spikra menyen - vanlig men god..nam nam

Forrett:

Blomkålsuppe

Hovedrett:

Oksesteik med poteter og grønnsaker

Dessert:

Is med varme multer

Nå går is fint hos oss, fordi vi bare er 40 til middag, men hva med karamellpuding eller noe sånt da Imax? Den smelter iallefall ikke, og det er knallgodt.

Vi skal ha sodd til nattmat (120 stk)

Skrevet

Ellers har vi også tenkt is med varme bringebær, men så kom vi på at is er vanskelig å servere (smelter før alle får osv). Noen som har forslag på dessert som ikke er is?

Enig at det er litt dumt med is. I det forrige bryllupet jeg var i fikk vi "saus" istedenfor is..

Vi har lurt litt på om vi skal ha sitronfromasj. Det er friskt og godt.

Skrevet

Nå er det kun 4 mnd igjen, og menyen er i boks.

Forrett:

Melon m/skinke

Hovedrett:

Kalvesteik med grønsaker og rosmarinkremsaus

Dessert:

Iskake m/tropiske frukter

Dette må jo bare bli godt!

Gleder meg.

Skrevet

Menyen vår blir røkelaks til forrett, hjortestek med poteter og grønnsaker til ohvedrett og desserten blir multekrem og krumkaker.

Skrevet

Hei

Her er vår meny:

Hvit og Grønn Asparges med parmaskinke

og hollandaissaus

Hvit Vin: Chardoney 1999

__________

Helstekt Kalvindrefillet med dampede vår grønnsaker,

portvinsaus og kokte poteter

Rød Vin: Villa Antinori Riserva 2000

__________

Key West Lime Pie med kiwi & melon salat

og bringebærsaus

Champagne: Veuve Clicquot, Sec

Tiffany

Skrevet

Forrett; Reker på salateng,

Hovedrett; Svinestek m/poteter, grønnsaker, surkål og en god saus.

Dessert; Iskake m/jordbær. Og hjemmelagde kransekaker!

Vi har ikke tenkt å ha nattmat. Hva med dere andre, skal "alle" ha nattmat???

Skrevet

Vi har heller ikke tenkt å ha nattmat. Kanskje blir det satt frem noen fruktfat rundt midnatt, men ellers er vel de fleste mette langt utover kvelden... Det er iallefall min egen erfaring...!

Ellers har vi tenkt å ha reinsdyrstek til hovedrett, og is med varme bjørnebær til dessert. Fremdeles usikre på forretten, kanskje melon og skinke. Iallefall noe lett og friskt!

Gjest Anonymous
Skrevet

Vi hadde

Laksemousse på salatseng til forrett

Helstekt indrefilet med gratinerte poteter og sesongens grønnsaker til hovedrett

En helt vannvittig god konfekt sjokoladekake med bringebærcoullis og vaniljekrem (angrer ennå på at jeg ikke klarte å spise opp porsjonen min .... :-? )

Skrevet

Heissann!!

Menyen vår har vært klar lenge....

slik ser den ut :

Røkelaks med lun asparges og smørsaus.

Lammecarrè, fløtegratinerte poteter, sjysaus og grønnsaker.

Ostekake med jordbær.

Vi er ikke helt sikre på hvilken hvitvin vi skal ha til forretten, men til hovedretten skal vi ha Chateau de la Gardine.

Tl dessert vet vi ikke om vi fortsetter med rødvinen eller går for en dessertvin.

Vi vet ikke om vi skal ha nattmat, men det ser ut som om at vi går bort ifra det. tror vi blir alle mette nokk etter kaffe og kaker seinere på kvelden....

Lykke til alle sammen!!

Skrevet

Vi skal ha nattmat - det er godt med litt salt utpå natten - men i stedet for den tradisjonelle kjøttsuppen har vi tenkt å sette fram spekesnadder med flatbrød og potetsalat, evt eggerøre.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...