Vali Skrevet 5. januar 2003 #1 Skrevet 5. januar 2003 Hva kan man lage av det da? Er ikke sau seigere enn kjøtt? Takker for svar.
starie Skrevet 5. januar 2003 #2 Skrevet 5. januar 2003 Sau er ganske seigt i forhold til lam.. Ellers er bog noe som trenger litt tilberedningstid. Jeg mener det er best å bruke det i gryter eller lignende, der det får koke lenge.
chimp Skrevet 6. januar 2003 #3 Skrevet 6. januar 2003 Riktig, d....Best å bruke i alle slags gryter, muligens frikassé og for ikke å snakke om fårikål...Den blir knallgod lagd på bog av sau, her gjør d jo ingenting om smaken er litt kraftig....
fruenge Skrevet 6. januar 2003 #4 Skrevet 6. januar 2003 til indisk mat, hvor det er en slags gryterett som skal koke lenge
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå