Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva kan man lage av det da?

Er ikke sau seigere enn kjøtt?

Takker for svar.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Sau er ganske seigt i forhold til lam.. Ellers er bog noe som trenger litt tilberedningstid. Jeg mener det er best å bruke det i gryter eller lignende, der det får koke lenge.

Skrevet

Riktig, d....Best å bruke i alle slags gryter, muligens frikassé og for ikke å snakke om fårikål...Den blir knallgod lagd på bog av sau, her gjør d jo ingenting om smaken er litt kraftig....

Skrevet

til indisk mat, hvor det er en slags gryterett som skal koke lenge

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...