*Lavendel* Skrevet 5. januar 2003 #1 Del Skrevet 5. januar 2003 Noen som driver med dropskoking og godteri? Har i så fall noen spørsmål som jeg håper noen kan hjelpe meg med... Å lage drops er kjempegøy, det er bare et problem, de har en tendens til å klistre så veldig, så istedet for en pose med søte små drops, blir det en svær klump. Ikke så kult det da, noen som har no tips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 5. januar 2003 #2 Del Skrevet 5. januar 2003 Vend dropsene i druesukker eller melis før du har dem på glass, så klistrer de seg ikke sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 5. januar 2003 #3 Del Skrevet 5. januar 2003 Når du klipper eller kutter dem opp, så beveg hendene etter hvert klipp/kutt slik at dropsene ikke faller oppå hverandre. De må ikke ligge nær hverandre så lenge de er varme. Det hjelper også å drysse melis over etter at du er ferdig. Heidi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lavendel* Skrevet 5. januar 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 5. januar 2003 Takk for det, det skal jeg prøve... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
1066 Skrevet 6. januar 2003 #5 Del Skrevet 6. januar 2003 Dropsene i "min" oppskrift kokes til 163 grader, hvis de så pakkes vekk straks de er avkjølt er det ikke noe problem med klistring. Hvis de henger litt sammen er det bare å slå posen lett i bordet og dropsene er løse. Melis og druesukker kan brukes til å vende dem i for å unngå klistring, men det er også sukker så noen ganger blir det da bare verre etter en tid. Det beste er å vende dropsene i litt magnesiumsterat eller uparfymert talkum. Da klistrer det overhodet ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå