Gå til innhold

Flesk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi fikk en del flesk etter slakting av en gris... Hadde egentlig tenkt å bruke det i pannekaker, men min kjære var ikke særlig fornøyd. Må være bacon...

Noen tips til hva jeg kan bruke flesket til, uten å få høre at det burde heller vært bacon...?

Videoannonse
Annonse
Gjest LilSweetie
Skrevet

Flesk og duppe?

Aner egentlig ikke...

Gjest Elfrida
Skrevet

Små biter stekt flesk er godt oppi rotmos (altså mos av kålrot, eller kålrot og poteter).

Så kan du kanskje blande inn noe biter av stek eller lignende og lage sylte.

Ertesuppe med stekt flesk er en mulighet.

Skrevet

Kan benytte sjansen til å lage leverpostei. Har opplevet at rå lever er greit å få tak i, mens fettet er en annen sak.

Skrevet

Jeg synes det er godt til komler og kokt torsk!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...