Gjest Gjest Skrevet 10. august 2006 #1 Skrevet 10. august 2006 Vi fikk en del flesk etter slakting av en gris... Hadde egentlig tenkt å bruke det i pannekaker, men min kjære var ikke særlig fornøyd. Må være bacon... Noen tips til hva jeg kan bruke flesket til, uten å få høre at det burde heller vært bacon...?
Gjest LilSweetie Skrevet 10. august 2006 #2 Skrevet 10. august 2006 Flesk og duppe? Aner egentlig ikke...
Gjest Elfrida Skrevet 10. august 2006 #3 Skrevet 10. august 2006 Små biter stekt flesk er godt oppi rotmos (altså mos av kålrot, eller kålrot og poteter). Så kan du kanskje blande inn noe biter av stek eller lignende og lage sylte. Ertesuppe med stekt flesk er en mulighet.
skrue Skrevet 10. august 2006 #4 Skrevet 10. august 2006 Kan benytte sjansen til å lage leverpostei. Har opplevet at rå lever er greit å få tak i, mens fettet er en annen sak.
Gjest Gjesta Skrevet 10. august 2006 #5 Skrevet 10. august 2006 Jeg synes det er godt til komler og kokt torsk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå