*Lillian* Skrevet 5. januar 2003 #1 Skrevet 5. januar 2003 Er det noen som har peil på hvordan og hvor lenge og alt det der man frityrsteker bananer? Jeg har fått frityrkoker, og vil lage sånn kinesisk dessert som man får på alle Kina-restauranter.... Frityrstekt banan med is........ Hilfe.....? Lillian
Gjest Liten Skrevet 5. januar 2003 #2 Skrevet 5. januar 2003 du finner et par oppskrifter på dette på apertiff.no: http://www.aperitif.no/index.db2?id=68&dol...&start=20#24211
Gjest Hilde K S Skrevet 5. januar 2003 #3 Skrevet 5. januar 2003 Er ikke det bare å dyppe den i pannekakerøre og steke i vei da ? Karamellsaus er utrolig godt til.
Ruby Skrevet 6. januar 2003 #4 Skrevet 6. januar 2003 Å, det er godt det, ble sulten på det nå.... :enig_animasjon:
Tjorven Skrevet 6. januar 2003 #5 Skrevet 6. januar 2003 Det er kanskje ikke "ekte" frityrstekt banan, men det er kjempeenkelt og minst like godt!! Skrell bananen og del den i 2. Rull den rundt i sukker og legg den oppi frityrkokeren. La det stå til de blir gyldne. Dette lager vi ganske ofte og vi serverer det sammen med vaniljeis. Det er kjempegodt, enkelt og absolutt ikke klinete. Anbefales!
Gjest pulverheksa Skrevet 6. januar 2003 #6 Skrevet 6. januar 2003 Pleier å kjøpe vårrull omslag på innvandrer butikk. De fås i forskjellige størrelser. Pleier å rulle bananen i sukker og så pakkes den inn i omslaget og stekes. Har med hell også laget dette i vanlig stekepanne. Pleier å severe dem med sirup synes det er best.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå