Blueberry Skrevet 4. august 2006 #1 Skrevet 4. august 2006 (endret) I morgen skal jeg servere 3 retters middag. Hovedretten er indrefilet av okse med bernaisesaus og ovnsstekte poteter og sauterte grønnsaker. Men jeg klarer ikke å bestemme meg helt for hvilke grønnsaker jeg skal bruke? Ellers er forretten blomkålsuppe, og desserten sjokolademousse. Høres det ut som en bra meny? Burde muligens nevne at indrefileten skal være fylt med en blanding av spinat, løk, soltørkede tomater og parmesanost. Endret 4. august 2006 av iselin22
Gjest piaf Skrevet 4. august 2006 #2 Skrevet 4. august 2006 Jeg liker grønne grønnsaker til biff: Spinat, brokkoli, asparges eller grønne bønner. Når du skal fylle indrefileten med spinat og ha blomkålsuppe til forrett, ville jeg kanskje gått for grønne bønner eller asparges. Kok bønnene i 2-3 min, og sauter så lett i olivenolje med litt finhakket hvitløk. Aspargesen kan kokes, eller enda bedre: grilles (jeg bruker grillpanne). Selvfølgelig mye annet som passer også, dette blir en smakssak. Menyen høres kjempegod ut. Et lite tips ang. desserten siden vi er midt i bringebærsesongen: Det er veldig godt med friske bringebær til sjokolademousse.
Blueberry Skrevet 4. august 2006 Forfatter #3 Skrevet 4. august 2006 Tusen takk for svar! Skal lage ostekake med bringebær, så da får jeg nok en del bringebær til overs som jeg kan bruke til moussen. Tusen takk for tipset!
Gjest LilSweetie Skrevet 4. august 2006 #4 Skrevet 4. august 2006 Menyen ser kjempegod ut! Jeg synes rosenkål er veldig godt til rødt kjøtt.
Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #5 Skrevet 4. august 2006 grønne bønner er nyydelig til rødt kjøtt, vi bruker smørdampet med litt pepper på.
Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #6 Skrevet 4. august 2006 Sellerirot er min anbefaling. Gjerne i en slags varm salat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå