Gjest Gjest Skrevet 3. august 2006 #1 Del Skrevet 3. august 2006 Med skikkelig smør,melk,sukkker og rømme i!!! Disse vaflene vil jeg nyte med rømme og syltetøy på. Jeg tror jeg driter i hele slankekuren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #2 Del Skrevet 4. august 2006 Såså! Lag en miniporsjon vaffelrøre og spis den. Etterpå fortsetter du med slankekuren din som om ingenting var hendt. Husk at selv om du sprekker en dag, så er ikke alt forgjeves. Bare start på igjen. Om du greier å spise fornuftig i flere mnd og sprekker en dag, så utgjør ikke det noen stor forsinkelse av slankekuren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #3 Del Skrevet 4. august 2006 ja, det er sant, det er ikke verdens undergang selv om du tar en omgang vafler. meeen, jeg ville tatt en sunnere variant som er like god. jeg bruker å ha oppi: melk litt smør el olje 1 egg litt havregryn sammalt hvete litt hvetemel kanskje litt kesam og bakepulver ja, og litt sukker, enten vanlig eller kunstig mmm, snadder! dette har jeg skeia ut med flere ganger i sommer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. august 2006 #4 Del Skrevet 4. august 2006 Det er lov å unne seg litt selv om man slanker seg. Du skal bare spise litt mindre enn du ellers ville gjort. Tror det er viktig å ikke være å streng med seg selv at en ikke har lov til å spise noen ting, tror det er lettere å gå på sn stor sprekk da. Litt kos av og til seg jeg ikke på som en sprekk, men kontrolert kos. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. august 2006 #5 Del Skrevet 8. august 2006 Lag deg vafler du Du klarer ikke holde slankekuren hvis du aldri unner deg noe godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 8. august 2006 #6 Del Skrevet 8. august 2006 Min favoritt er byggmelslapper. De lages på finmalt byggmel, melk og egg. Bruker ett egg til hver halvliter med melk, men du kan også lage de helt uten egg, det gjorde min farmor. Røren skla være tynn som pannekakerøre. Og stekes på takke, eller tørr panne på middelsvarme, til de blir gyldne. Snu kakene når de bobler. De kan serveres med hva som helst av pålegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 8. august 2006 #7 Del Skrevet 8. august 2006 Jeg bruker også å lage grovere og dermed sunnere vafler. Jeg liker faktisk bedre de enn de vanlige Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå