Kaia Skrevet 3. januar 2003 #1 Skrevet 3. januar 2003 Prøver å finne ut av hvor mye drikke vi trenger til maten, men det er ikke lett. Så jeg håper dere som er gift kan hjelpe meg med dette. Vi blir ca 80 gjester og skal ha fri bar. Hvor mye må vi beregne av rødvin, hvitvin, musserende og øl til maten og hvor mye går med til festen etterpå. Kaia
Gjest Anonymous Skrevet 3. januar 2003 #2 Skrevet 3. januar 2003 Når vi skulle gifte oss fikk vi hele tiden høre: En halv flaske pr. person.....jaaaaaaaada. Når vi fikk faktura så viste det seg at nærmere en flaske var gått pr. person. Vi hadde fri drikke under middagen og så fikk hver gjest 3 bonger hver. Nå hadde vi jo festen på hotell så det var nok drikke til folket. Lykke til
Augustbrud02 Skrevet 3. januar 2003 #3 Skrevet 3. januar 2003 Hos oss gikk det 6 flasker vin til hovedretten og 1/2 flaske portvin til desserten på 30 voksne mennesker. Siden det var varmt gikk det mye vann og brus. Til baren etterpå gikk det mest vodka, aquavit, Baileys.
anka Skrevet 4. januar 2003 #4 Skrevet 4. januar 2003 Vi var 36 gjester, og vi kjøpte 7stk 3liter rødvin, 5stk 3liter hvitvin. Vi hadde masse vin både av rød og hvit igjen. Så da er det bare å regne ut hva du trenger. Vi kjøpte alt i Sverige, halv pris!!!!!!!!!!!
Tvilling76 Skrevet 8. januar 2003 #5 Skrevet 8. januar 2003 Det beregnes 1 glass aperitif, 1 glass vin til forrett, 2 glass vin til hovedrett og 1 glass dessertvin. I tillegg beregnes avec. Alle restaurantene vi sjekket opp med beregnet i snitt 2 drinker pr person etter middagen. Noen drikker 3, andre 1. Barn er også beregnet her, så hvis du beregner 2 pr person, burde det holde. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå