Gå til innhold

Makrell


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Hvilken del av makrellen er spiselig?

Jeg har akkurat fått tildelt to kilo makrell og lurer på om det bare er kjøttet som brukes på denne fisken.

Når jeg tilbereder torsk bruker jeg både rogn og lever ifra fisken.

Kan disse delene av makrellen benyttes? Eller er de uspiselige?

Jeg fant ingenting på nettet når jeg søkte etter oppskrift på makrelllever.

Jeg håper noen med greie på fisk kan svare meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Vil gjerne ha svar raskt!

Jeg skal rense fisken i kveld så jeg håper på svar så fort som mulig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei. Jeg spiser kun kjøttet på fisken, ikke lever eller rogn. Syns makrell er best stekt eller grillet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men gjelder det kun makrell? Det at du ikke spiser lever og rogn på fisken?

Jeg bruker nemlig alltid å spise levra og rognen på torsken. Men er det uvanlig å gjøre det på makrellen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...