Gå til innhold

Makrell


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken del av makrellen er spiselig?

Jeg har akkurat fått tildelt to kilo makrell og lurer på om det bare er kjøttet som brukes på denne fisken.

Når jeg tilbereder torsk bruker jeg både rogn og lever ifra fisken.

Kan disse delene av makrellen benyttes? Eller er de uspiselige?

Jeg fant ingenting på nettet når jeg søkte etter oppskrift på makrelllever.

Jeg håper noen med greie på fisk kan svare meg.

Videoannonse
Annonse
Gjest Vil gjerne ha svar raskt!
Skrevet

Jeg skal rense fisken i kveld så jeg håper på svar så fort som mulig.

Skrevet

hei. Jeg spiser kun kjøttet på fisken, ikke lever eller rogn. Syns makrell er best stekt eller grillet.

Skrevet

Men gjelder det kun makrell? Det at du ikke spiser lever og rogn på fisken?

Jeg bruker nemlig alltid å spise levra og rognen på torsken. Men er det uvanlig å gjøre det på makrellen?

Skrevet

Jeg har aldri hørt om noen som bruker lever fra makrell, men stekt makrellrogn smaker deilig. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...