Gjest Gjest Skrevet 31. juli 2006 #1 Skrevet 31. juli 2006 Hei! Jeg skal lage middag til en veninne i morgen, hun skal vere borte lenge, så jeg ville lage favoritten hennes, kinesisk mat. Vet noen hvordan man lager karrisausen fra bånn? da tenker jeg på en lignende vi får på restaurant? noen som skjønner hvilken jeg mener? På forhånd takk for svar.
Gjest gjest1 Skrevet 1. august 2006 #2 Skrevet 1. august 2006 vet ikke om det er dette du er ute etter, men denne sausen er veldig god. Det blir en gryterett, ikke en wokrett. Eller tenker du på sur-søt saus, eller noe slikt? Her er i alle fall jamiesausen, som er nydelig. Jamies curry saus. 4 ss olje 4 ss malt koriander 4 ss malt paprika 1 ss malt gurkemeie 2 ss sennepsfrø karriblader ca to never Svisjes litt først for å få frem kryddersmaken. 2 finhakket løk 1 finhakket hvitløk 3 ”tomler” revet ingefær 2 chili hakket 6 tomater hakket koriander stilker ½ vann la surre i ca 20 min tilsett 1 boks kokosmelk Kan serveres til både veggis og kjøtt. Eks. kylling eller squash.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå