Gå til innhold

Marengsbunn


Anbefalte innlegg

Gjest Dingo
Skrevet

Har en oppskrift på marengsbunn ( pavlova) med en steketid på 2 timer ved 100 grader, men den blir ikke skikkelig stekt :sur:

Hvor lenge steker dere marengsbunnen???

Takknemlig for raske svar, for her skal det bakes ;)

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

*Venter spent*

For jeg får ikke store marengsbunner skikkelig stekt heller. Løsningen her i gådren er å lage mindre bunner, i porsjonstørrelse.

Skrevet

Jeg steker pavlova ved 120 grader i nesten 2 timer. Så slår jeg av ovnen og lar den stå inni med døren litt på gløtt til den er helt kald. Alltid perfekt resultat. Jeg bruker forøvrig en oppskrift med 4 eggehviter, 220 g sukker og 1 ts eddik.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...