Gjest Dingo Skrevet 31. juli 2006 #1 Skrevet 31. juli 2006 Har en oppskrift på marengsbunn ( pavlova) med en steketid på 2 timer ved 100 grader, men den blir ikke skikkelig stekt Hvor lenge steker dere marengsbunnen??? Takknemlig for raske svar, for her skal det bakes
Gjest gjest1 Skrevet 31. juli 2006 #2 Skrevet 31. juli 2006 *Venter spent* For jeg får ikke store marengsbunner skikkelig stekt heller. Løsningen her i gådren er å lage mindre bunner, i porsjonstørrelse.
Arkana Skrevet 31. juli 2006 #3 Skrevet 31. juli 2006 Jeg steker pavlova ved 120 grader i nesten 2 timer. Så slår jeg av ovnen og lar den stå inni med døren litt på gløtt til den er helt kald. Alltid perfekt resultat. Jeg bruker forøvrig en oppskrift med 4 eggehviter, 220 g sukker og 1 ts eddik.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå