Gå til innhold

Meny og vinkart


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Hvordan skal skal vinen plasseres? I menyen?

Som en egen drikke meny?

Noen som har eksempler?

Er ikke så flink på å skrive menyer fant jeg ut...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi skrev vinen som skulle til Forreten under forreten, den som var til Hovedretten under hovedretten osv.

Gjest gjest1
Skrevet

Forrett

Rekecocktail

Hvitvin (navn, årgang)

Hovedrett

Kalvemedaljong

Rødvin (navn, årstall)

Dessert

Iskake

Dessertvin (navn, årstall)

Gjest Gjest
Skrevet

Det var det vi også endte opp med å skrive.. Men skrev ikke Rødvin: navn.. bare navnet på vinen og et par opplsyninger om den.

Gjest gjest1
Skrevet
Det var det vi også endte opp med å skrive.. Men skrev ikke Rødvin: navn.. bare navnet på vinen og et par opplsyninger om den.

Hehe, mente ikke at man skal skrive rødvin, var bare for å illustrere hva jeg mente :)

Gjest Gjest
Skrevet

Hehe, ok.. jeg lurte faktisk på om det burde stå på vår meny :D

Bra jeg lot være da :ler:

Skrevet

men du kan også bare skrive alle rettene først og så skrive vinene tilslutt...

feks:

hvitvinsdampet lakserose med urtekrem

serves på en seng av salat

og smør stekt toast.

...................

helstekt indrefilet.....bla

bla..bla..bla

...................

vaniljeparfait med bær

.........

navnet på hvitvin feks og årstall....sancerre la roche.. 2004 .bla

navnet på rødvin og årstall,stedsnavn

evt dessertvin...

slik ka man også gjøre det..

Gjest Cosmic Girl
Skrevet

Vi har valgt å skrive i ca følgende oppsett:

MENY

Forrett

*

Hovedrett

*

Mellomrett

*

Dessert

VINER

Hvitvin

*

Rødvin

*

Dessertvin

NATTMAT

Nattmat

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...