Gå til innhold

Vinedikk/edikk


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Hva er egentlig forskjellen på edikk og vinedikk? Kan man bruke edikk selv om det står at en skal bruke vinedikk i oppskriften? Har bare det i hus..

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet (endret)

Vineddik er lagd på vin, mens vanlig eddik er lagd av eddiksyre som er utblandet.

Du kan godt bruke eddik i stedet, men ville heller satset på litt hvit eller rødvin, evt sitron eller limesaft. Det kommer selvsagt an på hva du skal lage, hva som vil være best.

Eddik er veldig holdbart, hvis du lager en del mat anbefaler jeg deg å kjøpe inn en hvitvin- og en rødvinseddik. De kan brukes i veldig mye, f.eks dressinger, majones, sauser osv

Endret av pulverheksa

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...