Gjest Gjest Skrevet 29. juli 2006 #1 Skrevet 29. juli 2006 Hva er egentlig forskjellen på edikk og vinedikk? Kan man bruke edikk selv om det står at en skal bruke vinedikk i oppskriften? Har bare det i hus..
Gjest gjest1 Skrevet 31. juli 2006 #2 Skrevet 31. juli 2006 (endret) Vineddik er lagd på vin, mens vanlig eddik er lagd av eddiksyre som er utblandet. Du kan godt bruke eddik i stedet, men ville heller satset på litt hvit eller rødvin, evt sitron eller limesaft. Det kommer selvsagt an på hva du skal lage, hva som vil være best. Eddik er veldig holdbart, hvis du lager en del mat anbefaler jeg deg å kjøpe inn en hvitvin- og en rødvinseddik. De kan brukes i veldig mye, f.eks dressinger, majones, sauser osv Endret 31. juli 2006 av pulverheksa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå