Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #1 Skrevet 28. juli 2006 Jeg elsker dipp, og forsøker kutte ut potetgullet og heller ha grønnsaker...I samme slengen tenkte jeg å finne sunnere variant enn rømmen... Hva skal jeg velge da?
brumma* Skrevet 28. juli 2006 #3 Skrevet 28. juli 2006 Yoghurt Naturell er kjempegodt! Jeg synes nesten det smaker bedre enn rømmedipp, det blir mye friskere og lettere.
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #4 Skrevet 28. juli 2006 Er det ikke veldig my kcal/sukker i youghurt da?
Gjest Fantus Skrevet 28. juli 2006 #5 Skrevet 28. juli 2006 Det aller magreste alternativet er mager kesam. Jeg syns det blir god dip til grønnsaker og sånt.
brumma* Skrevet 28. juli 2006 #6 Skrevet 28. juli 2006 Er det ikke veldig my kcal/sukker i youghurt da? ← Det er mindre kcal og sukker i Yoghurt Naturell enn i vanlig fruktyoghurt. Dessuten har Tine en lettvariant hvis man vil være enda sunnere. (Den har jeg ikke smakt da...) Kesam synes jeg er helt okey, men den blir fort ekkel om den står i kjøleskapet mer enn noen timer (som ferdigblanda dipp). Skiller seg veldig!
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #7 Skrevet 28. juli 2006 Creme fraische? Ellers synes jeg det er godt å dippe i søt, sterk cilisaus.
Gjest Elfrida Skrevet 28. juli 2006 #8 Skrevet 28. juli 2006 Creme fraiche er da like fett som seterrømme.
Nilma Skrevet 28. juli 2006 #9 Skrevet 28. juli 2006 Det er mindre kcal og sukker i Yoghurt Naturell enn i vanlig fruktyoghurt. Dessuten har Tine en lettvariant hvis man vil være enda sunnere. (Den har jeg ikke smakt da...)←Det er jo ikke sukker i yoghurt naturell i det hele tatt. Hvis du med lettvariant tenker på den som heter "Mild & Lett" eller noe sånt, så er den faktisk veldig god, mye bedre enn vanlig yoghurt naturell.
Gjest Gus Skrevet 28. juli 2006 #10 Skrevet 28. juli 2006 Kesam synes jeg er helt okey, men den blir fort ekkel om den står i kjøleskapet mer enn noen timer (som ferdigblanda dipp). Skiller seg veldig! ← Ja, men det er bare å røre en runde eller to med ei skje så er den like fin!
brumma* Skrevet 28. juli 2006 #11 Skrevet 28. juli 2006 Hvis du med lettvariant tenker på den som heter "Mild & Lett" eller noe sånt, så er den faktisk veldig god, mye bedre enn vanlig yoghurt naturell. ← Var den jeg mente ja. Da må jeg prøve den neste gang!
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #12 Skrevet 28. juli 2006 mild og lett youghurt er den beste altså? er dette tine og lett å finne? og hva ER sunnest av kesam (vanlig?) og denne lett youghurten da? mmmmmmmm...holiday........................
NullHull Skrevet 28. juli 2006 #13 Skrevet 28. juli 2006 (endret) mild og lett youghurt er den beste altså? er dette tine og lett å finne? og hva ER sunnest av kesam (vanlig?) og denne lett youghurten da? mmmmmmmm...holiday........................ ← Dersom du tenker kalorimessig så inneholder Kesam Original (8%) 116 kcal/100g, mens youghurten Mild og lett naturell har 57 kcal/100g. Og ja, det er Tine som fører begge (kesam går under Sans-serien) Endret 28. juli 2006 av NullHull
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #14 Skrevet 28. juli 2006 men hva med de krydderposene da, de fra maaruud? er de grei å bruke, eller fulle av kalorier? eller finnes det sunnere alternativer, ferdig i pose?
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #16 Skrevet 28. juli 2006 Dersom du tenker kalorimessig så inneholder Kesam Original (8%) 116 kcal/100g, mens youghurten Mild og lett naturell har 57 kcal/100g. Og ja, det er Tine som fører begge (kesam går under Sans-serien) ← wooooooo,da skal jeg prøvde mild og lett....noen som har brukt denne med holiday mix? Er det noe godt da,eller heller rennende?
Gjest gjest1 Skrevet 28. juli 2006 #17 Skrevet 28. juli 2006 Jeg pleier å la dip'en stå i frysern en liten stund, maks en halvtime, så blir den ikke så rennende. Funket med 50/50 lettrømme og youghurt ihvertfall, bare youghurt har jeg ikke prøvd (fordi jeg ikke synes det er så godt )
Beam Skrevet 29. juli 2006 #18 Skrevet 29. juli 2006 Hvis du skal bruke youghurt kan du kanskje la den renne av seg litt veske først. Hell den i et kaffefilter og la det stå en stud så blir du kvitt litt veske og den mer tykktflytende.
brumma* Skrevet 29. juli 2006 #19 Skrevet 29. juli 2006 Jeg synes konsistensen ble helt ok med vanlig yoghurt naturell. Har ikke prøvd lettvarianten, men tipper den er hakket mer flytende.
Gjest Gjest Skrevet 29. juli 2006 #20 Skrevet 29. juli 2006 Creme fraiche er da like fett som seterrømme. ← Er det?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå