Gjest Cosmic Girl Skrevet 28. juli 2006 #1 Skrevet 28. juli 2006 Hvordan holder dere stekeovnen deres ren og pen innvendig? Bruker min ett par ganger i uken, og synes den blir så fort stygg med matrester, etc. Har fått tips om å legge et lag aluminiumsfolie på bunnen av ovnen. Har noen prøvd det? Setter stor pris på tips og råd!
Gjest Madam Felle Skrevet 28. juli 2006 #2 Skrevet 28. juli 2006 Jeg har prøvd aluminiumsfolie, og det fungerer helt fint.
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #3 Skrevet 28. juli 2006 ligger dere bare alu.folie i bunnen, og så steke dere vanli ?
smile Skrevet 28. juli 2006 #4 Skrevet 28. juli 2006 Jeg bruker ovnsrens som jeg kjøper på dagligvare. Spray på og skurer en gangn imellom
Krista83 Skrevet 31. juli 2006 #5 Skrevet 31. juli 2006 hvor ofte skifte aluminiumsfolien? Legge ny inn hver gang???
Annie Skrevet 2. august 2006 #6 Skrevet 2. august 2006 Jeg bruker skraperen jeg bruker på den kjeramiske toppen min og skrapte det som satt fast bort. Det var veldig enkelt og så mye bedre ut gitt Etterpå vasket jeg der.
Gjest Cosmic Girl Skrevet 5. august 2006 #7 Skrevet 5. august 2006 Takk for mange gode tips! I morgen skal jeg til verks med skraperen og Mr Muscle, samt gummihansker. Og etter at det er ferdig, blir det aluminiumsfolie i bunnen for evig og alltid
Gjest Cosmic Girl Skrevet 6. august 2006 #10 Skrevet 6. august 2006 Jeg har pyrolyse. ← Det lurer jeg også på hva er
Spirito Skrevet 6. august 2006 #12 Skrevet 6. august 2006 Med pyrolyse kan man sette ovnen på et renseprogram på 500 grader som brenner alle matrester og annet griseri til aske. Så er det bare å børste ut når ovnen er kald.
Gjest Gjest Skrevet 6. august 2006 #13 Skrevet 6. august 2006 Jeg brukte Mr Muscle ovnsrens (etter råd herfra tidligere) og det fungerte utmerket! Fulgte bruksanvisningen (spray på og la stå en stund såvidt jeg husker) og ovnen ble skinnende ren uten noe skrubbing eller skraping
Gjest Gjest Skrevet 20. november 2007 #15 Skrevet 20. november 2007 Hei! jeg skal velge komfyr og vil gjerne vite om pyrolysen fungerer slik de lover. Svigers sier at hun har hat en slik ovn, men pyrolysen virket bare i begynnelsen. Også sluttet det å fungere etter hvert når det ble mer matrester i ovn.
Gjest Asti Skrevet 20. november 2007 #16 Skrevet 20. november 2007 (endret) 😉 Endret 12. mars 2019 av Asti
Gjest Gjest Skrevet 20. november 2007 #17 Skrevet 20. november 2007 Hei! Det er det jeg ikke vet. Om det var same pyrolyse typen som det er på ovner idag. For den ovn hun hadde den på ble kjøpt for kanskje 10-15 år siden. hun sier i hvert fall at det var samme prinsipet.
Gjest Gjest Skrevet 20. november 2007 #18 Skrevet 20. november 2007 Tusen takk for linken! Jeg ble mye klokere av å lese der. For det må vare den katalytiske rens hun hadde. Siden hun nevnte spesielt problemer med fett fra steker. Hadde nesten ombestemt meg med å kjøpe ovn med pyrolyse, men nå tror jeg jeg satser på det igjen. Hilsen: Vanja
Gjest Gjest Skrevet 24. november 2007 #19 Skrevet 24. november 2007 Tusen takk for linken! Jeg ble mye klokere av å lese der. For det må vare den katalytiske rens hun hadde. Siden hun nevnte spesielt problemer med fett fra steker. Hadde nesten ombestemt meg med å kjøpe ovn med pyrolyse, men nå tror jeg jeg satser på det igjen. Hilsen: Vanja Er slike ovner dyre?
Gjest Asti Skrevet 24. november 2007 #20 Skrevet 24. november 2007 (endret) 😉 Endret 12. mars 2019 av Asti
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå