Gjest Anonymous Skrevet 31. desember 2002 #1 Del Skrevet 31. desember 2002 Hvilke stuffing bruker dere i kalkun? Jeg synes kalkunen blir så saftig og god når jeg kutter epler og ananas i terninger og legger i kalkunen. Og så må jeg ha hjemmelaget waldorfsalat....NAM!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 31. desember 2002 #2 Del Skrevet 31. desember 2002 Kalkunen ligger i ovnen nå, og jeg har laget den stuffingen som står i prior sitt hefte. Den består blandt annet av sopp, bacon og loffterninger. Har en kalkun på 7,5 kg, så jeg måtte lage dobbel porsjon for å få nok Ellers blir kalkunen servert med to forskjellige sauser, waldorfsalat, sosisser og hjemmelaget potetmos. Gleder meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 2. januar 2003 #3 Del Skrevet 2. januar 2003 Kanskje litt sent, men jeg vil gjerne dele mine stuffing tips. I vår fam er det mange "utlendinger "eller pers som er vokst opp i USA og vi lager derfor også den am/engelske varianten med stuffing som er brødfyll med mye smak. Jeg har faktisk ikke laget dette selv, og tar gjerne imot tips. MEn den beste mener nå jeg er den jeg har lært av min mor "le chef" og tilpasset min gan. Hovedingrediensen er kjøttfarse, eller medisterdeig, (husker aldri hvem som er finest, bruk den fineste). Putter så i paprika, svisker, stekt bacon, salt pepper, cognac, gjerne nøtter, epler, chilli og sikkert en mengde annet jeg ikke kommer på. Blander så alt sammen i en boll og kjører det inn i kalkunen. Dette blir yummi. Når sausen så blir en sennepssaus med cognac så er det supert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå