Gjest Dingo Skrevet 25. juli 2006 #1 Skrevet 25. juli 2006 Samboer blir forsinket, og jeg har allerede satt deigen=( Får ikke gjort pizzaen ferdig heller for jeg mangler ingridienser, som han skal kjøpe på veg hjem. Men hva med den deigen, tåler den å stå så lenge? Lagde den med varmt vann, og den har stått snart en time i romtemp. og det er ikke akkurat kaldt her... For været er nydelig!
Gjest gjest1 Skrevet 25. juli 2006 #2 Skrevet 25. juli 2006 Det går greit. Du kan bare slå den ned med jevne mellomrom.
skrue Skrevet 25. juli 2006 #3 Skrevet 25. juli 2006 Du kan slå deigen ned med jevne mellomrom og/eller sette den i kjøleskapet.
Fakse Skrevet 25. juli 2006 #4 Skrevet 25. juli 2006 Det jeg ville ha gjort var å kjevle ut deigen og halvsteke den. Da kan du legge på fyllet og steke den ferdig når samboeren din kommer hjem.
Gjest Lea Skrevet 25. juli 2006 #5 Skrevet 25. juli 2006 Den ekte italienske pizzadeigen hever gjerne i 12-24 timer (men da brukes det minimalt med gjær), så det er ingen fare om den står en stund. Slå den ned en gang i timen eller noe, så holder den seg helt fint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå