Gå til innhold

Pizzadeig


Anbefalte innlegg

Gjest Dingo
Skrevet

Samboer blir forsinket, og jeg har allerede satt deigen=( Får ikke gjort pizzaen ferdig heller for jeg mangler ingridienser, som han skal kjøpe på veg hjem.

Men hva med den deigen, tåler den å stå så lenge? Lagde den med varmt vann, og den har stått snart en time i romtemp. og det er ikke akkurat kaldt her...

For været er nydelig!

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Det går greit. Du kan bare slå den ned med jevne mellomrom.

Skrevet

Du kan slå deigen ned med jevne mellomrom og/eller sette den i kjøleskapet.

Skrevet

Det jeg ville ha gjort var å kjevle ut deigen og halvsteke den. Da kan du legge på fyllet og steke den ferdig når samboeren din kommer hjem.

Skrevet

Den ekte italienske pizzadeigen hever gjerne i 12-24 timer (men da brukes det minimalt med gjær), så det er ingen fare om den står en stund. Slå den ned en gang i timen eller noe, så holder den seg helt fint.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...