Arwen Skrevet 24. juli 2006 #1 Skrevet 24. juli 2006 Trenger oppskrifter på Tapas som kan stå ett døgn eller to før det serveres. Potettortilla kan vel stå et døgn? Og så lurte jeg på å lage sånn rull med røkelaks og snøfrisk, den kan vel kanskje stå over natta den også? Marinerte gulerøtter vet jeg kan stå... Og selvfølgelig ting som oliven, soltørkede tomater og pølser... Noe annet?
Gjest gjest1 Skrevet 24. juli 2006 #2 Skrevet 24. juli 2006 Grillet paprika i krydderolje bør helst stå over natten. Det samme med f.eks. marinert ost.
Gjest Gjest Skrevet 24. juli 2006 #3 Skrevet 24. juli 2006 Jeg lagde rull med snøfrisk og laks tidligere i sommer (det var godt også, hehe), og det ble igjen noe til dagen etter. Jeg må innrømme at de ikke snakte like godt da - kanskje fordi jeg spiste for mange dagen før, men de ble liksom litt bløte også på en måte... Men det kommer sikkert litt an på kjøleskap og emballasje også, vårt er ikke helt på nett... Det går fort å lage, da, selv om det er forståelig at du vil redusere antall retter som må lages samme dag. Har ellers ingen gode forslag til det du spør om, men følger med tråden for tips...
Gjest Smule Skrevet 24. juli 2006 #4 Skrevet 24. juli 2006 Albondigas (spanske kjøttboller) Kan også fryses og varmes i mikroen. Seranoskinke med melon er fort gjort å lage.(litt dyrt bare) Aioli (hvitløksmajones) smaker godt til brødet. Bland 3-6 fed presset hvitløk i en skål Mills majones. Kikerter i sterk tomatsaus.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå