Paprika Skrevet 30. desember 2002 #1 Skrevet 30. desember 2002 Hvordan lager dere stuffing, og hva gjør dere med den når kalkunene er ferdig stekt??? Noen gode tips for å få en skikkelig god kalkun saus??? Takker for svar
Tjorven Skrevet 30. desember 2002 #2 Skrevet 30. desember 2002 Jeg bruker kun medisterfarse inne i kalkunen jeg. Farsen blander jeg med litt salt, pepper og muskat for å få mer smak. Når de gjelder sausen så koker jeg kraft fra innmaten som følger med kalkunen og lager saus ut i fra dette. I tillegg har jeg i litt brunost (og de vanlige ingrediensene i sausen) for å få mer smak.
Paprika Skrevet 30. desember 2002 Forfatter #3 Skrevet 30. desember 2002 Medisterfarse inne i kalkunen...Bruker du denne farsen som tilbehør etterpå da???? Jeg har bare hatt epler og svisker i, men dette har jeg kastet når kalkunen er ferdig stekt....
Fakse Skrevet 30. desember 2002 #4 Skrevet 30. desember 2002 Det er selvfølgelig meningen at du skal spise stuffingen! Kalkunen vaskes og rengjørest grundig på innsiden, slik at stuffingen kan hentes ut med skje og serveres i separat skål når kalkunen er ferdigstekt. Meningen er BÅDE at kalkunen skal ta smak av stuffingen, og at stuffingen skal få god smak av kalkunen. Du finner oppskrift på en god stuffing i prior sitt kalkunhefte, den øverste av de tre som står der. Lykke til
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå