MAcy Skrevet 22. juli 2006 #1 Skrevet 22. juli 2006 Nå er det bryllup om et år. Har så smått begynt å tenke på menyen. Tror det blir oksekjøtt til middag, og noe med sjokkolade til dessert. Hva med forretten noen forslag? Hva må man ca beregne for hver person til middagen?? Må man ha nattmat også lest at mange av dere har snakket om det... Er det vanlig og hva lager man da?
MAcy Skrevet 22. juli 2006 Forfatter #2 Skrevet 22. juli 2006 ser at en del har vært inne å lest, vær så snill å legg igjen noen ord. Tips og gode råd er alltid godt å ha og få med seg!!!
*Emma* Skrevet 22. juli 2006 #3 Skrevet 22. juli 2006 Sorry - har ikke begynt å tenke på det enda...så jeg er en av dem som leste uten å svare
Arkana Skrevet 22. juli 2006 #4 Skrevet 22. juli 2006 Vi har ikke bestemt noe enda, men det blir definitivt kjøtt til middag (sannsynligvis noe med lam, evt oksekjøtt) og som sjokoman vil jeg nok ønske noe slikt til dessert (en av restaurantene vi vurderer har sitronterte med sjokoladeterrin som dessertforslag, og det høres veldig godt ut) Forretten vet jeg ikke, det blir i allefall ikke fisk eller skalldyr (det er vi ikke begeistret for), så kanskje noe enkelt som asparges med hollandaise, men spansk skinke og marinert manchego har vi også tenkt på, eller kanskje gazpacho? Vi har ikke bestemt hvor bryllupsmiddagen skal være enda (restaurant) så hva vi velger er jo avhengig av hva de tilbyr på menyen.
Gjest Landra Skrevet 23. juli 2006 #5 Skrevet 23. juli 2006 Hei! Til vårt bryllup ønsker jeg å ha grill buffé stående. Forrett vil jeg helst ikke ha siden buffeen kommer til å innholde mange små retter og salater også. Ellers ønsker jeg ikke dessert etter maten, men heller mange slags kaker utpå kvelden.
LilleBille Skrevet 23. juli 2006 #7 Skrevet 23. juli 2006 Kan ikke tenke meg bedre forrett enn asparges med hollandaise, speke/parmaskinke og ristete pinjekjerner . Synes sjokoladefondant med sitron/limesorbet er en super avslutning (ellers er jo en skikkelig karamellpudding med jordbær heller ikke å forakte)
Gjest Gjest Skrevet 23. juli 2006 #8 Skrevet 23. juli 2006 Kan ikke tenke meg bedre forrett enn asparges med hollandaise, speke/parmaskinke og ristete pinjekjerner . Synes sjokoladefondant med sitron/limesorbet er en super avslutning (ellers er jo en skikkelig karamellpudding med jordbær heller ikke å forakte) ← *grøsse*
LilleBille Skrevet 23. juli 2006 #9 Skrevet 23. juli 2006 *grøsse* ← Godt du ikke skal i selskap til meg da - men det er da rart at du ikke har noe mer konstruktivt å komme med enn å grøsse av noe andre synes er godt.
Gjest gjest1 Skrevet 23. juli 2006 #10 Skrevet 23. juli 2006 Jeg vil drømme litt! Forrett: Laksepaté eller Røkelaksmousse Hovedrett: Stek av enten kalv, lam eller hjort tror jeg, med enten fløtegratinerte poteter eller ovnsbakte poteter, og dampede grønnsaker, viktigst av alt: en fyldig kremet brun saus laget med masse kraft. Dessert: Sjokolademousse og jordbær
Gjest Frk Åberg Skrevet 23. juli 2006 #11 Skrevet 23. juli 2006 Jeg har en liten drøm om å ha tapas når jeg en gang gifter meg. Da får også alle noe de liker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå