Gjest Gjest Skrevet 21. juli 2006 #1 Skrevet 21. juli 2006 Takk for oppskriftene på de lettere kakene. Jeg prøvde ostekaken i går og brukte ferske bringebær. Den ble veldig god, og jeg fikk mye skryt av den! Det jeg var litt usikker på når jeg stekte den, var om den skulle forbi "hvit", eller om den skulle stekes lett gylden. Etter angitt tid ved angitt temperatur var den helt hvit, så jeg lot den stå en god del lengre, men det var kanskje ikke nødvendig?
Arkana Skrevet 21. juli 2006 #2 Skrevet 21. juli 2006 Så lenge ostemassen er stivnet er den ferdig, beveg litt på formen så ser du om kaken "disser" veldig eller er mer fast. De ostekakene jeg lager i ovnen pleier ikke bli særlig gylne, de fleste holder seg ganske hvite. Ikke stek den altfor lenge, men det gikk tydeligvis veldig bra for deg, så kanskje den ekstra steketiden var nødvendig for din ovn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå