Gjest Gjest Skrevet 20. juli 2006 #1 Skrevet 20. juli 2006 Vi skal ha et enkelt sommerbryllup, men med mange gjester. Vi har ganske dårlig råd, og antageligvis ingen foreldre som spytter i noe særlig. Trenger derfor noen råd ang mat! Vi ønsker ikke masse kelnere, mange retter osv, men noe enkelt, godt og rimelig. Gjerne med mulighet for selvbetjening, så vi slipper kelnere i det hele tatt. Vi håper å ha festen ute, men må jo ha alternativ i tilfelle øsregn. Håper noen har gode tips!
Chica Skrevet 20. juli 2006 #3 Skrevet 20. juli 2006 Koldtbord? Har funnet priser fra 125kr pr kuvert.
Arkana Skrevet 20. juli 2006 #4 Skrevet 20. juli 2006 Hva med spekemat, eggerøre, hjemmelaget potetsalat, godt brød og frukt og grønt?
Gjest Gjest Skrevet 20. juli 2006 #5 Skrevet 20. juli 2006 Det kommer litt an på hvor mye hjelp dere kan få til å lage mat. Hvis dere greier å tromme sammen en god gjeng til å lage tapas, er det en god løsning. Har vært i flere selskaper hvor det er blitt gjort på den måten, og for å være ærlig, så synes jeg det er mye bedre, hyggeligere og sjarmerende enn catering. Veldig mye billigere blir det også! Eks.: Hvis dere skal ha 100 gjester ("tenk på et tall"-metoden"), kanskje dere kan få 15-20 personer til å lage én tapasrett til 5-7 personer? Det er jo overkommelig arbeidsmengde å be om hjelp til. Ellers vil jeg også si at reker og hvitvin er en meget hyggelig måte å samles rundt bordet på.
Murf Skrevet 20. juli 2006 #6 Skrevet 20. juli 2006 Heller koldtbord eller tapas enn reker og hvitvin- synes det blir endel søl når man rensker reker. Og folk har jo på seg finklær.
Arkana Skrevet 20. juli 2006 #7 Skrevet 20. juli 2006 Heller koldtbord eller tapas enn reker og hvitvin- synes det blir endel søl når man rensker reker. Og folk har jo på seg finklær. ← Enig. Dessuten er det ikke alle som liker reker, litt synd at de skal "leve på" loff og majones hele kvelden. Fint med i allefall to alternativer.
Gjest Gjest Skrevet 20. juli 2006 #8 Skrevet 20. juli 2006 Takk for gode forslag! Jeg likte alle forslagene, men ser poenget med reker og finklær.... Har tenkt på reker og annen sjømat, men det er kanskje mange som ikke er så glade i det. Spekemat, eggerøre, potetsalat og brød er jo kjempegodt, og det samme er tapas! Man kan kanskje få være frekk nok til å spørre så mange som 10-15 stykker om hjelp ja... Skal tenke litt på det
Gjest Gjest Skrevet 21. juli 2006 #9 Skrevet 21. juli 2006 Vi hadde koldtbord i vårt bryllup. Mye av maten ble laget av gjestene, vi ønska oss mat i bryllupsgave fra de vi visste liker/er dyktige til å lage mat. Vi satt opp ei liste over de rettene vi ville ha, og de som ga mat i gave valgte fritt på lista - det som gjensto laga vi selv. Gjestene syns det var en flott måte å gjøre det på, og maten var nydelig.
Gjest Fantus Skrevet 21. juli 2006 #10 Skrevet 21. juli 2006 Vi hadde koldtbord i vårt bryllup, til 50 gjester. All maten lagde vi selv, foreldrene våre og svigermor på forhånd. I tillegg hadde vi 3 stykker på kjøkkenet som satte fra maten, varmet kjøttboller og karbonader og tok oppvasken. Kostet ikke mye i det hele tatt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå