Gjest Gjest Skrevet 20. juli 2006 #1 Skrevet 20. juli 2006 Jeg kom over en butikk med forskjellige typer tørket asiatisk sopp, som shiitake og mu-err og noen til, men hva bruker man det til? Og hvordan? Noen oppskrifter?
Gjest gjest1 Skrevet 20. juli 2006 #2 Skrevet 20. juli 2006 Ja har prøvd shiitake. Den må bløtlegges i vann en god stund, slik at den får normal str og konsistens. Så kan den brukes i det meste av asiatiske wok`er, gryter- den er nøytral på smak og fungerer til det meste! Vi spiste den i en kinesisk pannerett, m kylling, grønnsaker, mye soyaolje, og en annen ting på glass som ofte brukes i kinesisk mat (husker ikke navn). Lykke til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå