Gå til innhold

Tørket asiatisk sopp


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg kom over en butikk med forskjellige typer tørket asiatisk sopp, som shiitake og mu-err og noen til, men hva bruker man det til? Og hvordan? Noen oppskrifter?

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Ja har prøvd shiitake. Den må bløtlegges i vann en god stund, slik at den får normal str og konsistens. Så kan den brukes i det meste av asiatiske wok`er, gryter- den er nøytral på smak og fungerer til det meste! Vi spiste den i en kinesisk pannerett, m kylling, grønnsaker, mye soyaolje, og en annen ting på glass som ofte brukes i kinesisk mat (husker ikke navn). Lykke til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...