Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurer litt på å lage desserten selv... Daimiskake med overdryss av ferske jordbær... Iskaken kan jo lages lang tid i forveien, og den er veldig god ;) Eller har dere andre tips?

Videoannonse
Annonse
Gjest *-*Pinky*-*
Skrevet (endret)

Kommer litt ann på hvor mange gjester dere skal ha.

Men pannacotta er KJEMPE godt! Å kan lages ca en uke i forveien.

Nå fann jeg oppskriften.

Dette er til ca 5pers. Kommer ann på hvor store glas e.l. dere heller det i.

5 dl fløte

50 g sukker

1 vaniljestang

2 pl gelantin

Kok opp fløte med sukker å vaniljestang (som du deler i to å skraper ut frøene, frøene skal også oppi)

Legg gelantinplatene i kaldt vatn

Når de har myknet opp, å fløten har kokt opp (ta den av plata) så smelter du gelantinen i blandingen

La det stå en stund til det kjølner litt før du har det opp i glassene/skålene (evnt andre ting du vil bruke)

Kan stå opptil ei uke kjøleskap, må være tildekt med plastfolie.

Serveres i glassene med frukt i biter og bær oppå. Kan også ha litt vanilje saus eller en krem dott oppå.

Endret av *-*Pinky*-*
Skrevet (endret)

Vi elsker sjokolade mousse, -og skal ha dette! Namnam...

Skal ha sånn bringebærcoulis (eller noe sånn) til... litt søtt og litt mer syrlig!

Vi skal ikke lage det selv, men vanligvis gjør vi det. Send en pm så skal jeg sende deg oppskriften! (Tror også den ligger ute på matprat, men kan ikek huske helt sikkert...)

Endret av CurlySue78
Skrevet

Kanskje dere kan gi iskakeoppskriften til de som skal lage middagen så kan de lage den for dere, så slipper dere å tenke på det selv.

Skrevet

vi skal ha det så enkelt som varme bær med hjemmelagd vaniljeis..kanskje ikke så enkelt med hjemmelagd is,men kokken skulle visst gjøre,så da sa vi ja,takk!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...