Gjest Tanita Skrevet 18. juli 2006 #1 Skrevet 18. juli 2006 Nå skal jeg lage romkake. Har kjøpt bløtkakebunn, og romfyll. Men hva skal man ha oppå kaka? Fins det noe godt alternativ til krem? Er det bare melis blandet med vann?
*Enigma* Skrevet 18. juli 2006 #2 Skrevet 18. juli 2006 Tanta mi bruker ofte en mørk sjokoladeglasur når hun lager romkake.
Gjest Tanita Skrevet 18. juli 2006 #3 Skrevet 18. juli 2006 (endret) ok takk. Endret 18. juli 2006 av Tanita
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå