Gjest Tanita Skrevet 17. juli 2006 #1 Skrevet 17. juli 2006 Når jeg skal steke potetbåter, må jeg koke de først, eller stekes de rå? Eller må de inn i stekovnen?
Gjest Gjest Skrevet 17. juli 2006 #2 Skrevet 17. juli 2006 Jeg bruker rå båter i stekeovnen, gjerne med smør, salt og hvitløk. Om de skal stekes på panna, vil jeg tro det er best med kokte poteter.
LilleBille Skrevet 17. juli 2006 #3 Skrevet 17. juli 2006 Jeg pleier å dele opp de rå potetene - ha dem i en pose med div. krydder og olje - og la dem marinere litt. (gjerne lenge) Legger dem så i langpannen og strør salt over - og setter dem inn i ovnen. Ingen grunn til å koke dem først. (Men skal jeg grille dem - hender det jeg tar dem i microen litt først - så går det fortere)
Gjest Gus Skrevet 17. juli 2006 #4 Skrevet 17. juli 2006 Bruk rå potetbåter med skall, hell over litt olivenolje, tørket timian og salt. Stek i ovnen til de er myke og gyldne. Husk å snu litt på dem en gang i mellom.
Gjest Tanita Skrevet 17. juli 2006 #5 Skrevet 17. juli 2006 ved 200 eller 225? Tusen takk for raske og gode svar!
Gjest Gjesta Skrevet 17. juli 2006 #6 Skrevet 17. juli 2006 Bruk rå potetbåter med skall, hell over litt olivenolje, tørket timian og salt. Stek i ovnen til de er myke og gyldne. Husk å snu litt på dem en gang i mellom. ← Sånn gjør jeg det også, og jeg bruker gjerne oregano og kvernet pepper i tillegg.
Gjest Gjest Skrevet 17. juli 2006 #7 Skrevet 17. juli 2006 180-200 grader, da tar det i overkant av en halvtime, og de blir fine og sprø i kantene
Gjest Lea Skrevet 17. juli 2006 #8 Skrevet 17. juli 2006 Jeg synes at de blir best om de legges rå i en stekepose med litt olje og krydder/uter i. Lar dem ligge i minst en time ved ca 180-200 grader til de er "oppblåste" og lys brune.
Gjest Tanita Skrevet 17. juli 2006 #9 Skrevet 17. juli 2006 Ok! Kjempefint! Da blir det potetbåter med bifteki, salat, tsatziki og baguetter til "middag" ikveld (ja, det er sent men vi har en litt annen døgnrytme)
Gjest Tanita Skrevet 17. juli 2006 #10 Skrevet 17. juli 2006 Jeg synes at de blir best om de legges rå i en stekepose med litt olje og krydder/uter i. Lar dem ligge i minst en time ved ca 180-200 grader til de er "oppblåste" og lys brune. ← Jeg har ikke stekepose for hånden, men det var et godt tips!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå