Gå til innhold

Bryllupsmiddag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha tre retters. Melon og skinke til forrett,reinsdyrsteik til hovedrett og is med bjørnebær til dessert.

Hva skal dere andre ha? eller hva har dere hatt? :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

Kamskjell med asparges

Hjortefilet med rotfrukter

Ost

Sjokoladefondant med bringebær

Skrevet

Vi hadde til forrett melon og spekeskinke, hovedrett var reindsyrsteik og dessert var karamellpudding

Gjest Gjest
Skrevet

Dette er vår meny:

Lakseterte

med citrussaus og grønn salat

*

Elgstek

med kokt mandelpotet, grønnsaktimbal med gulrøtter,

spinat og kantarell,

kremet viltsaus og rårørte tyttebær

*

Molteparfait med bærcoullie

Skrevet

Vi skal ha følgende:

- Grillet piggvar med sellrikrem og ruccola

- Urebakt kalvefilet med sopp, sukkererter og glaserte aprikoser

- Hvit sjokolade og bringebær med italiensk marengs og bringebærsorbet

Gleder meg masse til å smake på maten... hehe ;)

Skrevet
Vi skal ha følgende:

- Grillet piggvar med sellrikrem og ruccola

- Urebakt kalvefilet med sopp, sukkererter og glaserte aprikoser

- Hvit sjokolade og bringebær med italiensk marengs og bringebærsorbet

Gleder meg masse til å smake på maten... hehe ;)

Skjønner godt at du gleder deg!! NAM! :wow:

Gjest Gjest_Anki_*
Skrevet

Vi bor på Norges minste sted, og det mest eksotiske vi spiser her er taco... i og med at dette blir en gedigen vennefest, og kjøkkenet på huset vi har leid er ganske lite- -vekger vi stående buffet med alskens godsaker på. Blir nok en varmrett også. Ingen dessert, de vi heller har ett svært kakebord som vi ønsker at gjesten skal spise godt av. Nattmaten tror jeg blir pølser i alle fasonger og varianter... Men dette er nå oss da:)

Skrevet

Til forrett hadde vi asparges med bacon (het vel noe litt mer "fancy"), hovedrett bestod av oksefilet med pommes anna og trøffelsaus. Dessert var sjokolade -parfait med bær. Nydelig mat, kjenner smaken i munnen når jeg tenker på det!

Skrevet

Vi skal ha:

Forrett:

Serrano skinke servert med frisk melon, pinjekjerner og ruccola

Hovedrett:

Husets urtespekkede lammelår servert med fløtepoteter og friske grønnsaker

Dessert:

Hjemmelaget isparfait servert med friske frukter

:sikle: :-D

Skrevet

Vi hadde:

Asparges med løyrom hollandaise (som var helt vanvittig godt!!!!)

Kalvemedaljonger med sitrusglaserte neper, sukkerterter, vårløk med bacon og rødvinsaus

Crème brûlèe med bringebærsorbet

:sikle: :sikle: :sikle:

Skrevet

Vi hadde:

Grillet ørret på urtesalat med frisk rømmedressing

grillet indrefilet av okse med pommes anna, sauterte grønnsaker, stekt skogsopp og rødvinssaus

creme brulee med bringebærsorbet

Det var helt nydelig :)

Gjest Gjest
Skrevet

forrett:

spekeskinke med ruccola,redikker og balsamico

hovedrett:

helstekt ytrefilet av gris

asparges, brokkoli, babygullerøtter

stektsopp m/cherrytomat å sølvløk

kremet, hjemmelaget peppersaus

kokte nypoteter

dessert:

posjons capphuhino med bær

Skrevet

Vi hadde:

Kremet blomkålsuppe med urtebrød

Lammestek med fløtegratinerte poteter og masse gode grønnsaker

Jordbær og is.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...