Gå til innhold

Arkanas squashdip


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Tenkte jeg skulle squashdipen som Arkana forslo til i kveld, men leste oppskriften nøye først nå.

Hvor får jeg kjøpt tahini? Pleier de å ha noe sånt på tyrkiske butikker?

Og skal skallet eller snittflaten ligge opp når jeg griller squashen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tahini er en slags sesamfrømos - de har det på tyrkiske butikker, og ofte på helsekostbutikker.

Skrevet (endret)

Det går for det samme hvilken side du legger squashen på, jeg pleier å snu den underveis i steketiden.

Og du kan sløyfe tahini hvis du ikke har.

Endret av Arkana
Gjest squashgjesten
Skrevet

Takk!

Jeg har enda et spørsmål.

Hvilke andre urter (bortsett fra mynte og koreander) kan man benytte? De hadde ikke det på butikken.

Tusen takk for hjelpen, forresten! Vi har alt spist squashgrateng, squashpletter, fylte squash, jeg har akkurat bakt squashbrød (har ikke smakt ennå, men de ser bra ut), squashpai... og nå må jeg prøve denne dipen og en suppe og muligens en ting til.

Riktignok smaker alt veldig godt, men deretter tror jeg det blir en stund før jeg spiser squash igjen! ;)

Skrevet (endret)

Hakket bladpersille er godt, men ellers kan du jo bare utelate det du ikke har.

Skjønner at det har blitt litt overdose squash i det siste. ;)

Endret av Arkana

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...