Gjest Anonymous Skrevet 27. desember 2002 #1 Del Skrevet 27. desember 2002 Kan noen forklare meg forskjellen på kaldpresset og vanlig olivenolje osv og hvilken olje som passer til ulike typer retter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest chimp Skrevet 27. desember 2002 #2 Del Skrevet 27. desember 2002 Kaldpresset olivenolje er den første, beste 'jomfruelige' oljen man får v første pressing; 'Virgin oil'. Den kommer i mange forskjellige kvaliteter, men regnes for å være for bra til å bruke til steking og den type matlaging, litt bortkastet, for å si d sånn. Anbefales til bruk i salater og på måter hvor smaken kommer best mulig til sin rett. Til steking osv anbefales å bruke ordinær olivenolje, den som d kke står 'Virgin' foran, el annen type olje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå