Gå til innhold

Olivenolje


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Kan noen forklare meg forskjellen på kaldpresset og vanlig olivenolje osv og hvilken olje som passer til ulike typer retter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kaldpresset olivenolje er den første, beste 'jomfruelige' oljen man får v første pressing; 'Virgin oil'. Den kommer i mange forskjellige kvaliteter, men regnes for å være for bra til å bruke til steking og den type matlaging, litt bortkastet, for å si d sånn. Anbefales til bruk i salater og på måter hvor smaken kommer best mulig til sin rett. Til steking osv anbefales å bruke ordinær olivenolje, den som d kke står 'Virgin' foran, el annen type olje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...