Gjest Anonymous Skrevet 27. desember 2002 #1 Skrevet 27. desember 2002 Kan noen forklare meg forskjellen på kaldpresset og vanlig olivenolje osv og hvilken olje som passer til ulike typer retter?
Gjest chimp Skrevet 27. desember 2002 #2 Skrevet 27. desember 2002 Kaldpresset olivenolje er den første, beste 'jomfruelige' oljen man får v første pressing; 'Virgin oil'. Den kommer i mange forskjellige kvaliteter, men regnes for å være for bra til å bruke til steking og den type matlaging, litt bortkastet, for å si d sånn. Anbefales til bruk i salater og på måter hvor smaken kommer best mulig til sin rett. Til steking osv anbefales å bruke ordinær olivenolje, den som d kke står 'Virgin' foran, el annen type olje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå