Nellie Cortado Skrevet 12. juli 2006 #1 Skrevet 12. juli 2006 Har noen en oppskrift på pizzadeig, en helt vanlig en? Sånn normal stor.
Arkana Skrevet 12. juli 2006 #2 Skrevet 12. juli 2006 Til to stykker bruker jeg ca 250 g hvetemel, ½ pakke tørrgjær, litt sukker, en god dæsj olivenolje, et egg, tørkede italienske urter og nok lunkent vann til en god deig. Lar heve en halvtimes tid, kjevler ut, legger på fyll og steker ved 225 grader i ca 15 minutter.
Gjest Lea Skrevet 12. juli 2006 #3 Skrevet 12. juli 2006 Vil du ha skikkelig god bunn, så tar du i bare litt gjær og lar den stå over natten til heving. Sjelden at jeg klarer å planlegge såpass, men det er definitivt en stor forskjell på hurtighevet deig og en som har stått over natten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå