Gjest Gjest Skrevet 10. juli 2006 #1 Skrevet 10. juli 2006 Holder på med en løkpai på gefylen, men jeg ble brått usikker her. Skal/bør løken stekes først? Har slengt den i panna med litt olje etter gammel vane, men jeg ble brått i tvil. Og jeg ser at jeg ikke har nok løk, kan jeg spe på med litt spinat?
Gjest LilSweetie Skrevet 10. juli 2006 #2 Skrevet 10. juli 2006 Det er best å steke løken litt først, så smaken på paien ikke blir så skarp. Og i forhold til å blande grønnsaker kommer det bare an på hva man liker, så hvis du liker løk og spinat blir det nok bra! Jeg synes det høres godt ut, som er veldig glad i begge deler
Arkana Skrevet 10. juli 2006 #3 Skrevet 10. juli 2006 Jeg pleier å steke løken litt først. Du kan selvsagt ha spinat i, det blir bare nydelig. Litt hakket hvitløk ville jeg også brukt. Stek løken og hvitløken først og ha spinaten i etterpå og la den falle sammen.
Gjest Gjest Skrevet 10. juli 2006 #4 Skrevet 10. juli 2006 Da er jeg på rett vei (men hopper over hvitløken, samboeren skal i møte i morgen )
Gjest Gjest Skrevet 10. juli 2006 #5 Skrevet 10. juli 2006 Men lurer på om "skallet" blir litt rart. Har forstekt bunnen i 5 minutter nå, og den er fortsatt bare bløt og merkelig. Godt det ikke skal serveres fintfolk
Gjest 1111 Skrevet 10. juli 2006 #6 Skrevet 10. juli 2006 Bunnen skal uansett forstekes i 10 minutter. Den trenger ikke nødvendigvis bli så veldig sprø når du forsteker, du skal jo steke den lenger senere
Gjest Gjesta Skrevet 10. juli 2006 #7 Skrevet 10. juli 2006 Det er ikke usannsynlig at bunnen trenger litt mer enn fem minutter. Jeg forsteker mine bunner i et kvarter. Jeg liker ikke spinat selv, men har brukt litt poteter i løkpaien de gangene jeg har bommet på mengden. Det er også godt! Og ja, jeg steker også løken først.
Gjest Gjest Skrevet 10. juli 2006 #8 Skrevet 10. juli 2006 Aha, da får jeg se det an litt (noe sier meg at jeg bør begynne å se på opprkrifter iblandt, taktikken "her har vi litt maizena, litt mel, litt olje? joda, det funker siiiiiiiiiikert" er jeg ikke helt sikker på var den opptimale løsningen i dag
Gjest Gjest Skrevet 10. juli 2006 #9 Skrevet 10. juli 2006 nå vet jeg det, det skal være vann i en paideig og, ikke bare mel og fett
Gjest Gjest Skrevet 10. juli 2006 #11 Skrevet 10. juli 2006 Det er ikke pent å le av kokekløner (Men neste gang, DA skal jeg huske vann men jeg var SÅ overbevist om at det er en eller annen form for deig som kun er mel og fett? Er jeg vikelig så svimete?)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå