Frk Midnattsol Skrevet 9. juli 2006 #1 Skrevet 9. juli 2006 Hallo Har nå fått tilgang til ganske så mye rabarbra, og ser ikke at jeg orker å starte noen storproduksjon av rabarbraprodukter akkurat nå Det jeg da lurer på, er om det er mulig å fryse rabarbra? og hvis det går, er det da best å renske og kutte den opp først, eller skal jeg bare hive de i frysern lang som de er? Håper noen har gode forslag til meg, så jeg takker nå på forhånd
Scheherazade Skrevet 9. juli 2006 #2 Skrevet 9. juli 2006 Ja, det går helt fint! Kommer vel an på hva du har plass til i fryseren, jeg pleier å rense og skjære opp i små biter. Da er det greit å bare "hogge" løs en bit og lage grøt av når jeg får lyst, raskt og enkelt. Har fortsatt rabarbra i fryseren etter i fjor, holder seg helt fint!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå