Gjest Anonymous Skrevet 1. april 2002 #21 Del Skrevet 1. april 2002 Stekte kyllingbryst med ris, salat og Bretagne kyllingsaus.... *sikler*12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 2. april 2002 #22 Del Skrevet 2. april 2002 MITT HJERTE slår sterkt for biff m peppersaus,fløtegratinerte poteter og vin til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indira Skrevet 3. april 2002 #23 Del Skrevet 3. april 2002 Her det fondue og indisk mat som står næmest hjerte! Fondue er familie tradisjon hos oss, og det er bare SÅÅÅÅÅ godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 3. april 2002 #24 Del Skrevet 3. april 2002 HMMMMM......... lammelever,vilt, selvfisket røye, kalkun,kylling, marokkansk, thai,indisk og italiensk mat.... egentlig altspisende men unngår tosrkelever og lutefisk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 3. april 2002 #25 Del Skrevet 3. april 2002 Mammas kjøttkaker. Indisk er kjempegodt. Pastasalat. Kyllingbryst med pasta og soppsaus. Kan ramse opp i evigheter, men dette er favorittene!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Julie Skrevet 3. april 2002 #26 Del Skrevet 3. april 2002 Spekeskinke (som bestefaren min har tilberedt, ikke kjøpt i butikken), med hjemmelaga flatbrød, nypotet (helst mandel) og eggerøre...yuuuuumy!!! Dette er den absolutte favoritten min! Klems, Julie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linsi Skrevet 5. april 2002 #27 Del Skrevet 5. april 2002 Pizza. Jeg har alltid vært fryktelig glad i pizza. Samboeren min blir alltid like oppgitt " skal vi ha pizza IGJEN?" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 6. april 2002 #28 Del Skrevet 6. april 2002 Lasange! Elsker all italiensk mat! Eller wok.. Eller all stekt fisk... Eller biff med bernaise saus og fløtegratinerte poteter.... *sukk* Ble jo sulten jo.... *maria* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisabetha Skrevet 7. april 2002 Forfatter #29 Del Skrevet 7. april 2002 Når jeg tenker etter så er pinnekjøtt bedre enn fondue..Og spekekjøtt.Men det er jo ikke så værst med svinestek med besta sin brune saus heller.... Elisabetha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
trudelutt Skrevet 7. april 2002 #30 Del Skrevet 7. april 2002 - Nysalta torsk med hvit saus, bacon og kokte gulrøtter. - Alt som det smaker hvitløk av, især skalldyr. - Ribbe på julaften (mammas,får den ikke like godt til selv) ...er nå det beste jeg vet. hilsen trudelutt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Linn Skrevet 8. april 2002 #31 Del Skrevet 8. april 2002 Kylling i soppsaus er en klar favoritt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisabetha Skrevet 16. april 2002 Forfatter #32 Del Skrevet 16. april 2002 Har funnet ut at pepper biff med peppersaus,bakte grønnsaker og pommes noisette også er kjempe deilig! Elisabetha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 17. april 2002 #33 Del Skrevet 17. april 2002 Jeg er veldig svak for thai mat og indisk mat med mye karri. Og pasta, elsker pasta. Men i dag skal jeg steke middagspølser og servere med hjemmelaget potetmos, hagebønner og gulrøtter og rørte tyttebær deilig mat det også. Milla12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aline Skrevet 17. april 2002 #34 Del Skrevet 17. april 2002 Finnbiff laget som mamma gjør, med rømme og geitost i sausen, og rosenkål og tyttebærsyltetøy ved siden! (og poteter selv sagt.)12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skarv Skrevet 17. april 2002 #35 Del Skrevet 17. april 2002 Fersk nytrukket små sei,kokt i sjøvann.Sitte på berget å spise det,flatbrød og smør.Da er livet helt topp. Fiske mølje med lever og rogn er ikke å grine på nesen det heller.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisabetha Skrevet 22. april 2002 Forfatter #36 Del Skrevet 22. april 2002 Er så enig med deg Kaspara!Sei er nydelig...gode barndoms minner med selv fisket sei,kokt i fjæra.Mmmmmm Elisabetha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amarone Skrevet 22. april 2002 #37 Del Skrevet 22. april 2002 Min "egen" pastasaus og masse fersk parmesan til spaghetti: Løk Hvitløksfedd Paprika (grønn) Noen champingjonger Alt freses sammen Tomater Pinjekjerner Krydres med basilikum, oregano, salt og pepper. Nam! Amarone Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 22. april 2002 #38 Del Skrevet 22. april 2002 Hmmm, ingen som nevnar "rakafisk"/rakaure her?! Rakafisk med lefse og smør er noko av det beste som finnast. Frys ned vakumpakka fisk, så kan du ta fram ein i ny og ne...(Joda, eg veit det er ein jule-tradisjon) SMMN Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisabetha Skrevet 14. mai 2002 Forfatter #39 Del Skrevet 14. mai 2002 Hva med kylling fileer i peppersaus???det er godt det!Og med bakte poteter til....mmmmmm Elisabetha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedda-78 Skrevet 15. mai 2002 #40 Del Skrevet 15. mai 2002 Mamma sine fiskebollar i kvit saus, med bacon i sausen. Og trøndersodd, slik som berre bestemor kan lage den. Fløtegratinerte poteter er godt, og fruktsalat, og hjortesteik og reinsdyrgryte og finnbiff og ørret og kalkun og....smatt!12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå