Gå til innhold

mississippi mud cake


Anbefalte innlegg

Gjest nybegynneren
Skrevet

Oppskriften sier:

250 g smør

150 g mørk sjokolade

Hvilken type smør bruker dere, og hva slags sjokolade? Vanlig mørk kokesjokolade?

En annen ting: kan man servere kaken til gravide? Vil alkoholen fordunste når den varmes opp og står i ovnen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruk det du har, jeg kan like godt bruke Soft Flora margarin som meierismør. Når det gjelder sjokoladen bruker jeg en med minst 70% kakao, fordi jeg synes den gir best sjokoladesmak, men mørk kokesjokolade går også greit. Den kan trygt serveres til gravide, alkohol fordamper ved oppvarming.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...