Gjest nybegynneren Skrevet 7. juli 2006 #1 Skrevet 7. juli 2006 Oppskriften sier: 250 g smør 150 g mørk sjokolade Hvilken type smør bruker dere, og hva slags sjokolade? Vanlig mørk kokesjokolade? En annen ting: kan man servere kaken til gravide? Vil alkoholen fordunste når den varmes opp og står i ovnen?
Arkana Skrevet 7. juli 2006 #2 Skrevet 7. juli 2006 Bruk det du har, jeg kan like godt bruke Soft Flora margarin som meierismør. Når det gjelder sjokoladen bruker jeg en med minst 70% kakao, fordi jeg synes den gir best sjokoladesmak, men mørk kokesjokolade går også greit. Den kan trygt serveres til gravide, alkohol fordamper ved oppvarming.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå