Gjest Gjest Skrevet 7. juli 2006 #1 Skrevet 7. juli 2006 Jeg tenkte å lage middag til kjæresten kommer hjem fra jobb i dag, og tenkte vi skulle ha fløtegratinerte poteter, en god pepper/fløtesaus, litt asparges og noe marinert indrefilet... Nå har jeg laget poteter og saus klart, og tok en titt i fryseren. Der hadde jeg en drøss med kyllingfileter og noen nakkekotteletter som det hadde vært kjekt å få brukt opp.... Kan jeg bruke noe av dette? Og hvordan tilbreder jeg det? Tips til marinade? Jeg spiser ikke kjøtt selv, så har liten greie på dette. Hadde satt pris på noen tips her:)
Blueberry Skrevet 7. juli 2006 #2 Skrevet 7. juli 2006 Jeg bruker å marinere nakkekoteletter med Santa Maria sin ferdige all-round marinade på pose. Veeeldig godt! Fint til det tilbehøret.
Gjest Gjest Skrevet 7. juli 2006 #3 Skrevet 7. juli 2006 Tusen Takk... Kremt... Hvordan steker jeg det?
kitekatt Skrevet 7. juli 2006 #4 Skrevet 7. juli 2006 Som annet kjøtt. Smør/ olje i varm panne. fres på begge sider, krydre, og sett varmen litt ned (ca på halvt) la koteletten/ kyllingfileten steke til den er gjennomstekt. (bruk kniv og snitt litt i det tykkeste området. Kommer det bare klar kjøttsaft, og kjøttet er nesten hvitt er den ferdig) Koteletter og kylling skal alltid gjennomstekes
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå