Gå til innhold

Trenger hjelp til valg av kjøtt... har tilbehør


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg tenkte å lage middag til kjæresten kommer hjem fra jobb i dag, og tenkte vi skulle ha fløtegratinerte poteter, en god pepper/fløtesaus, litt asparges og noe marinert indrefilet...

Nå har jeg laget poteter og saus klart, og tok en titt i fryseren. Der hadde jeg en drøss med kyllingfileter og noen nakkekotteletter som det hadde vært kjekt å få brukt opp....

Kan jeg bruke noe av dette?

Og hvordan tilbreder jeg det? Tips til marinade?

Jeg spiser ikke kjøtt selv, så har liten greie på dette.

Hadde satt pris på noen tips her:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker å marinere nakkekoteletter med Santa Maria sin ferdige all-round marinade på pose. Veeeldig godt! Fint til det tilbehøret.

Gjest Gjest
Skrevet

Tusen Takk...

Kremt... Hvordan steker jeg det?

Skrevet

Som annet kjøtt. Smør/ olje i varm panne. fres på begge sider, krydre, og sett varmen litt ned (ca på halvt) la koteletten/ kyllingfileten steke til den er gjennomstekt. (bruk kniv og snitt litt i det tykkeste området. Kommer det bare klar kjøttsaft, og kjøttet er nesten hvitt er den ferdig) Koteletter og kylling skal alltid gjennomstekes :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...