Gjest Peer Skrevet 6. juli 2006 #1 Skrevet 6. juli 2006 Hva slags mat som regnes som vanlig, har du aldri smakt? Jeg har aldri smakt reker.
Gjest gjest1 Skrevet 6. juli 2006 #2 Skrevet 6. juli 2006 (endret) Jeg har aldri smakt gammelost, nougatti, sånn sjokolade frokost blanding og snegler, men det er vel ikke så vanlig. Jeg kommer sikkert på mere. Endret 6. juli 2006 av slurry
Gjest gjest1 Skrevet 6. juli 2006 #3 Skrevet 6. juli 2006 reker, lever, blåskjell, krabbe, snegler, frosker, og sikkert mye annet
Arkana Skrevet 6. juli 2006 #4 Skrevet 6. juli 2006 Jeg har aldri smak lungemos, gammelost, flere forskjellige typer fisk, blåskjell eller lever. Derimot er listen over hva jeg har smakt én gang, og aldri har tenkt å spise igjen, betydelig større.
Gjest gjest1 Skrevet 6. juli 2006 #5 Skrevet 6. juli 2006 Jeg tror ikke jeg har smakt gammelost, men er ikke sikker... jeg kan forestille meg både smak og konsistens, så kanskje jeg har smakt... bestefar spiste det da jeg var liten, så det er ikke umulig at jeg kan ha smakt.. Ellers.... vanlig mat som jeg ikke har smakt... ikke noe tror jeg, og det er ikke masse jeg har smakt som jeg garantert ikke smaker igjen heller.
Gjest Miloine Skrevet 6. juli 2006 #6 Skrevet 6. juli 2006 (endret) Jeg er nesten altetende, men jeg har aldri spist bloklubb eller blopudding! Heller ikke gammalost, smalahove, tunge, Snegler har jeg prøvd, fetaost har jeg prøvd- prøver det IKKE igjen! Lever og kumle liker jeg ikke. Edit pga. gammalosten og fetaosten, smalahove, tunge.....(kommer sikkert mer) Sa jeg altetende Endret 6. juli 2006 av Miloine
agbre Skrevet 6. juli 2006 #7 Skrevet 6. juli 2006 Jeg har aldri smakt Sushi. (Det er jo ganske vanlig nå)
Svart Katt Skrevet 6. juli 2006 #10 Skrevet 6. juli 2006 - Leverpostei - Kaviar - Fiskegrateng - Det meste av ting fra havet egentlig..
tuji Skrevet 6. juli 2006 #11 Skrevet 6. juli 2006 Hummer, blodpølse. Visste dere at Ravi aldri har smakt druer?
Gjest Tanita Skrevet 6. juli 2006 #12 Skrevet 6. juli 2006 (endret) Hummer (tror iallefall ikke), blåskjell. krabbe, lutefisk og sylte! Endret 6. juli 2006 av Tanita
Gjest d'Arc Skrevet 6. juli 2006 #13 Skrevet 6. juli 2006 (endret) Hummer, blodklubb, blodpølse (alt med blod), krabbeklo. Jeg har heller ikke smakt tunger, øyer eller lår av noe slag, og har ingen planer om det heller. Edit: Skrivefeil Endret 6. juli 2006 av d'Arc
wind-up bird Skrevet 6. juli 2006 #14 Skrevet 6. juli 2006 smalahove, gammelost og østers har jeg ikke spist i alle fall..
Gjest Anneli Skrevet 6. juli 2006 #15 Skrevet 6. juli 2006 Hmm, tenke... - Lungemos - Pultost - Gammelost Kan ikke komme på mer jeg.
Gjest |H| Skrevet 6. juli 2006 #16 Skrevet 6. juli 2006 Blodpudding, lever, torsketunge, lungemos, torskerogn, kongekrabbe, fetaost og all den greia med skjell, snegler, frosk osv..
Gjest Gjesta Skrevet 6. juli 2006 #17 Skrevet 6. juli 2006 Har smakt mye rart, inkludert alt som er nevnt i tråden her. Unntaket er gammelost, den rører jeg aldri
Gjest Anneli Skrevet 6. juli 2006 #18 Skrevet 6. juli 2006 Regner dere egentlig snegler og frosk som vanlig mat? Det er vel ikke akkurat hverdagskost i Norge? Jeg har aldri smakt det nei. Har ikke smakt blodklubb heller, vet ikke hva det er en gang, ikke noe jeg har fått servert hjemme i alle fall. Har spist blodpudding da...
Pilar Skrevet 6. juli 2006 #19 Skrevet 6. juli 2006 Sushi, østers, blodklubb, lungemos, smalahove....
Mini_me Skrevet 6. juli 2006 #20 Skrevet 6. juli 2006 blodpudding, østers, kuunger, lungemos, smalahove, syltelabber, torskeøyne, gamalost, og det er sikkert masse mer.....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå