Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte jeg skulle lage jordbærsyltetøy, men så lurer jeg på holdbarheten på det.

Jeg lagde tyttebærsyltetøy i fjor høst, og det har holdt hele vinteren på syltetøyglasset. Da var syltetøyglasset glovarmt da jeg helte oppi syltetøyet og lukket det, og det er har stått i kjøleskapet hele tiden.

Hvis jeg bruker varmt glass og skrur igjen lokket mens det er varmt (da blir det vel hermetisk lukket, eller? :klø: ), hvor lenge vil det overleve utenfor kjøleskap? (har ingen kjølig kjeller, bare romtemperert bod).

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Har du fryser, så er det det beste stedet å oppbevare syltetøy som ikke er hermetisert.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...