Gå til innhold

Holdbarhet på hjemmelaget syltetøy


Imax

Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle lage jordbærsyltetøy, men så lurer jeg på holdbarheten på det.

Jeg lagde tyttebærsyltetøy i fjor høst, og det har holdt hele vinteren på syltetøyglasset. Da var syltetøyglasset glovarmt da jeg helte oppi syltetøyet og lukket det, og det er har stått i kjøleskapet hele tiden.

Hvis jeg bruker varmt glass og skrur igjen lokket mens det er varmt (da blir det vel hermetisk lukket, eller? :klø: ), hvor lenge vil det overleve utenfor kjøleskap? (har ingen kjølig kjeller, bare romtemperert bod).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest gjest1

Har du fryser, så er det det beste stedet å oppbevare syltetøy som ikke er hermetisert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...