Imax Skrevet 6. juli 2006 #1 Del Skrevet 6. juli 2006 Tenkte jeg skulle lage jordbærsyltetøy, men så lurer jeg på holdbarheten på det. Jeg lagde tyttebærsyltetøy i fjor høst, og det har holdt hele vinteren på syltetøyglasset. Da var syltetøyglasset glovarmt da jeg helte oppi syltetøyet og lukket det, og det er har stått i kjøleskapet hele tiden. Hvis jeg bruker varmt glass og skrur igjen lokket mens det er varmt (da blir det vel hermetisk lukket, eller? :klø: ), hvor lenge vil det overleve utenfor kjøleskap? (har ingen kjølig kjeller, bare romtemperert bod). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 6. juli 2006 #2 Del Skrevet 6. juli 2006 Har du fryser, så er det det beste stedet å oppbevare syltetøy som ikke er hermetisert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå