Gjest nemorosa Skrevet 5. juli 2006 #1 Skrevet 5. juli 2006 Heisann Har et bittelite dilemma her. Jeg er den eneste som spiser brød i huset, ettersom kjæresten min som regel spiser mat på jobb. Tar derfor flere dager før jeg får spist opp brødet. Problemet er at brødet som kommer i papirposer alltid blir tørt og hardt etter 2 dager..har prøvd å flytte det over i sånne gjennomsiktige plastikkposer/brødposer, men da blir det fuktig og seigt og det er nesten enda verre synes jeg hehe. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan holde brødet friskest mulig?
Gjest Chica Skrevet 5. juli 2006 #2 Skrevet 5. juli 2006 skjær det i skiver og frys det ned. Da kan du ta opp så mange skiver du trenger når du har behov for det.
Krista83 Skrevet 5. juli 2006 #3 Skrevet 5. juli 2006 Frys brødet, gjerne i skiver eller halve brødet. Vi fryser så å si alltid halve brødet når vi handler. ta opp andre halvdelen kvelden før og vips så har du ferskt brød neste morgen..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå