Gjest Gjest Skrevet 3. juli 2006 #1 Skrevet 3. juli 2006 skal lage middag nå, men kommer meg ikke på butikken.. skal lage fløtegratinerte poteter. det står 2 dl fløte, kan jeg bruke melk istedenfor for har ikke fløte..?
Gjest Gjest Skrevet 3. juli 2006 #3 Skrevet 3. juli 2006 kan jeg eventuelt slenge med litt hvetemel hvis det blir for tynt?
Arwen Skrevet 3. juli 2006 #4 Skrevet 3. juli 2006 Det blir vel mer poteter i hvit saus enn fløtegratinerte poteter...
Gjest Gjest Skrevet 3. juli 2006 #5 Skrevet 3. juli 2006 er det noe jeg kan gjøre for å få litt mer smak hvis det bare blir poteter i hvit saus?
Arwen Skrevet 3. juli 2006 #6 Skrevet 3. juli 2006 HVitløk, løk og muskat er hvertfall obligatorisk i fløtegratinerte, så kanskje det hjelper
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå