Kathri Skrevet 1. juli 2006 #1 Skrevet 1. juli 2006 Vi skal gifte oss i sommer, menyen er satt men vinene til maten er ikke klar. Er det noen her inne som har noen anbefalinger å komme med? Menyen er som følger: [FONT=Courier]Vellageret serranoskinke på sprø salatseng med melon, aprikos og valnøtter Kald, marinert villaks med sommerens grønnsaker, sandefjordsmør og dampede nypoteter Hjemmelaget pannacotta servert med frisk appelsin og jordbærsalat Takknemlig for svar!
Gjest Gjest Skrevet 1. juli 2006 #2 Skrevet 1. juli 2006 Uten at jeg har så veldig peiling på vin. Så tror jeg jeg ville gått for en rosè vin til forretten, siden hovedretten deres er fisk og der vil dere sikkert servere hvitvin, og det heter så fint at men skal starte med lette viner og øke etter hvert, eller noe slikt. Rosevin er ikke akkurat lette viner, men de er fiske og det er kommet mange nye roseviner på polet som passer til det meste av mat. I tillegg ser det lekkert ut.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå