afr0dite Skrevet 30. juni 2006 #1 Skrevet 30. juni 2006 Lager en fruktsuppe som jeg fikk anbefalt av Arkana i "trenger hjelp" - tråden. Blant ingrediensene var 2 dl hvitvin, som kunne sløyfes. Jeg har ikke hvitvin for hånden, og sløyfer det. Videre er det 1 dl vann i oppskriften. Men skal jeg da erstatte de 2 dl hvitvin med 2 dl vann, for å få samme mengde "våte ting"?
Gjest gjest1 Skrevet 30. juni 2006 #2 Skrevet 30. juni 2006 Hvis det er en slik jeg har laget, så brukte jeg eplejuice i stedenfor vin. Så vann går sikkert det også. Men dette vet jo Arkana, hun vet alt om mat
Gjest gjest1 Skrevet 30. juni 2006 #3 Skrevet 30. juni 2006 Ja du kan bruke vann istedet for vin. Jeg ville derimot tilsatt litt syre for å balansere smakene, f.eks. smke til med litt sitronsat eller hvitvinseddik. Eplejus kan du kanskje også bruke, bare vær obs på at det er veldig søtt!
afr0dite Skrevet 30. juni 2006 Forfatter #4 Skrevet 30. juni 2006 Jeg brukte vann og sitronsaft, så får jeg håpe at det blir godt! :blunke:
Arkana Skrevet 30. juni 2006 #5 Skrevet 30. juni 2006 Ja, du kan, som de andre har svart, fint bruke vann og sitronsaft (det gjør jeg, for jeg er ikke så veldig glad i vin) eller litt juice istedet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå