Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Lager en fruktsuppe som jeg fikk anbefalt av Arkana i "trenger hjelp" - tråden. Blant ingrediensene var 2 dl hvitvin, som kunne sløyfes. Jeg har ikke hvitvin for hånden, og sløyfer det. Videre er det 1 dl vann i oppskriften. Men skal jeg da erstatte de 2 dl hvitvin med 2 dl vann, for å få samme mengde "våte ting"?

:sjenert:

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Hvis det er en slik jeg har laget, så brukte jeg eplejuice i stedenfor vin. Så vann går sikkert det også.

Men dette vet jo Arkana, hun vet alt om mat :)

Gjest gjest1
Skrevet

Ja du kan bruke vann istedet for vin. Jeg ville derimot tilsatt litt syre for å balansere smakene, f.eks. smke til med litt sitronsat eller hvitvinseddik. Eplejus kan du kanskje også bruke, bare vær obs på at det er veldig søtt!

Skrevet

Jeg brukte vann og sitronsaft, så får jeg håpe at det blir godt! :blunke:

Skrevet

Ja, du kan, som de andre har svart, fint bruke vann og sitronsaft (det gjør jeg, for jeg er ikke så veldig glad i vin) eller litt juice istedet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...