Gå til innhold

Varmlufts ovn!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

På jobben har vi kun varmlufts ovn,og jeg er ikke vant til det! Så når jeg skal bake f.eks kake der,så aner jeg rett og slett ikke hva den skal stå på og hvor lenge den skal være inne... Har prøvd med oppskrifts temperaturen,og lavere. Men jeg føler at det blir misslykket uansett... enten blir den hard utenpå,og bløt inni,eller så blir den tørr... Hva skal jeg gjøre? (dette er snakk om vanlig formkake,eller sjokolade kake altså)

Lilletrollet

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Når jeg bruker varmluft hjemme, pleier jeg alltid å ha temperaturen litt lavere enn ved vanlig steking. Ca 20-30 grader lavere, for at det ikke skal bli brent.

Skrevet

10% lavere temperatur enn oppgitt uten varmluft skal du regne.

Og kortere steketid ofte.

Men du kan vel også velge å ikke ha varmlufta på og steke uten.

Skrevet

Takk for svar,nei ovenen på jobben er bare varmluft...sånne store institusjons ovner...er ikke noe begeistret...,men det var ikke vi som bestemte hvordan vi skulle ha det.... Skal prøve meg på dette neste gang jeg skal bake kake! Hyggelig for beboerne at man kan kjenne bake lukta på kjøkkenet!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...