Gjest Gjest Skrevet 23. juni 2006 #1 Skrevet 23. juni 2006 Hva spiser dere sammen med krabbe/krabbeklør?
Gjest gjest1 Skrevet 24. juni 2006 #5 Skrevet 24. juni 2006 for det meste loff og dillmajones. Og så må jeg ha øl til, munkholm hvis jeg kjører, ølsmaken(må være lager) passer bare så himla godt til krabbe
Gjest Tyr Skrevet 24. juni 2006 #7 Skrevet 24. juni 2006 Loff med smør og melk. ← Melk ?? Bare en uheldig formulering, eller ?
Gjest Gjest Skrevet 24. juni 2006 #8 Skrevet 24. juni 2006 jeg mauler helst krabbe! :) men skal jeg fjonge meg skikkelig så tar jeg gjerne loff og lettmajones!
Brunhilde Skrevet 25. juni 2006 #9 Skrevet 25. juni 2006 jeg mauler helst krabbe! :) men skal jeg fjonge meg skikkelig så tar jeg gjerne loff og lettmajones! ← Enig! Og aller helst skal de spises mens de ennå er litt varme!
aline Skrevet 25. juni 2006 #10 Skrevet 25. juni 2006 på samme måte som reker, altså med loff, majones, gjerne litt grønt og vårlød, ett skvis sitron og kast innpå. klør og bein spises uten noe til. mmmm nå fikk jeg lyst på nyfisket og nykokt krabbe.
Gjest Gjest Skrevet 26. juni 2006 #11 Skrevet 26. juni 2006 Krabbeklør spiser vi i en chillitomatsaus med brød og hvitløksmør til! Grisete, men du verden så utrolig godt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå