Gjest Gjest Skrevet 22. juni 2006 #1 Skrevet 22. juni 2006 Kitekatt skriver: Pass på at toastmaster ikke synes at alle skal få spise opp maten sin, slik at alle talene kommer på rekke og rad etter middagen før desserten Tanken var god, men det ble litt rart. Har dere noen tips til hvordan man kan plassere talene, slik at det ikke blir så mye på en gang? Kan det være lurt å la talene begynne mens folk fremdeles spiser, eller bør man ha noe mellom forrett og hovedrett, eller noen andre ideer? Vi må ha alle talene under middagen, for området der vi skal ha kaffe og kake egner seg ikke til å "utsette" noen taler til senere. Tar i mot alle tips med stor takk
Gjest Cosmic Girl Skrevet 22. juni 2006 #2 Skrevet 22. juni 2006 Problemet med å ha taler før hovedretten, er at kjøkkenet er ganske avhengig av stram timeplan. Og det er ikke alltid like enkelt å få til med taler. Det blir uansett mange taler på snor. Skjønner ikke helt hvordan man skal unngå det, når ikke kjøkkenet vil ha taler mellom forrett og hovedrett.' Ville heller satt tidsrammer på talene ved å informere om at de som skal tale må 1) si fra på forhånd, og 2) får maks den og den tiden på seg til å tale. Får de vite om dette i god tid, bør det jo være mulig å få til. Tross alt: Taler på over 10 minutter er sjeldne underholdende hele de 10 minuttene
Gjest Gjest_Kitekatt_* Skrevet 5. juli 2006 #3 Skrevet 5. juli 2006 Jeg er vant til at talene spres utover i forretten, hovedretten og desserten, jeg Men slik ble det ikke hos oss.. Man kan jo si at gjestene får spise mens folk taler også...hvis man ønsker det. Eller som hun over skriver, at man kan be folk ha "korte" taler...også be toastmaster passe på at man får spist litt innimellom talene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå