Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har spist reker i dagevis, og sitter igjen med overflod av dill. Noen forslag til retter der jeg kan bruke fersk dill? Og ikke si noe med reker... :ler:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Noen forslag:

-I lammefrikassé (røres inn i sausen rett før servering)

-I potetsalat

-I tyrkiske lammekjøttboller sammen med persille, kanel, paprika, litt cayenne, løk, hvitløk og pinjekjerner :sikle:

Skrevet

Jeg lager en kjempegod dip som er god til biff, svin og kylling.

Kesam mager, 0.5 finhakket rødløk og 3 båter hvitløk, hakket basilikum og dill, salt.

Serveres til en av ovenfornevnte kjøttslag med slottspoteter/ pommes noisette og grønn salat med balsamico dressing. NAM!

Men du vet at dill fint kan fryses også? Legg det i en frysepose elelr plastboks. Holder seg finfint. bare å smuldre av det du trenger når du lager mat :)

Skrevet

Gjelder det alle urter, kan de fryses? Det har jeg faktisk aldri tenkt på...

Skrevet

Ja, det tror jeg. Mulig det fins unntak, men jeg vet ikke om noen.

Veldig lurt å fryse ned og ha dem rett i retter som varmes egentlig. :)

Skrevet

Dill er godt til allslags fiskeretter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...