Imax Skrevet 21. juni 2006 #1 Skrevet 21. juni 2006 Har spist reker i dagevis, og sitter igjen med overflod av dill. Noen forslag til retter der jeg kan bruke fersk dill? Og ikke si noe med reker...
Gjest piaf Skrevet 21. juni 2006 #2 Skrevet 21. juni 2006 Noen forslag: -I lammefrikassé (røres inn i sausen rett før servering) -I potetsalat -I tyrkiske lammekjøttboller sammen med persille, kanel, paprika, litt cayenne, løk, hvitløk og pinjekjerner
wind-up bird Skrevet 21. juni 2006 #3 Skrevet 21. juni 2006 Bare søkte litt jeg, disse så jo ikke helt dum ut etter mitt skjønn: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=623 http://www.nrk.no/mat/5217697.html Ellers er det vel ikke helt uvanlig å ha dill på kokte poteter tror jeg..
kitekatt Skrevet 27. juni 2006 #4 Skrevet 27. juni 2006 Jeg lager en kjempegod dip som er god til biff, svin og kylling. Kesam mager, 0.5 finhakket rødløk og 3 båter hvitløk, hakket basilikum og dill, salt. Serveres til en av ovenfornevnte kjøttslag med slottspoteter/ pommes noisette og grønn salat med balsamico dressing. NAM! Men du vet at dill fint kan fryses også? Legg det i en frysepose elelr plastboks. Holder seg finfint. bare å smuldre av det du trenger når du lager mat
Imax Skrevet 28. juni 2006 Forfatter #5 Skrevet 28. juni 2006 Gjelder det alle urter, kan de fryses? Det har jeg faktisk aldri tenkt på...
wind-up bird Skrevet 28. juni 2006 #6 Skrevet 28. juni 2006 Ja, det tror jeg. Mulig det fins unntak, men jeg vet ikke om noen. Veldig lurt å fryse ned og ha dem rett i retter som varmes egentlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå