Smørblomsten Skrevet 21. juni 2006 #1 Skrevet 21. juni 2006 (endret) Hva lager man til 25 personer? Alle i nabolaget skal ta med litt mat hver som alle kan smake på. Så hvor mye og hva skal man lage? (Ønsker ikke at det blir for dyrt)... PS: Skal bare lage èn ting, ikke mange småretter... Tusen takk for tips til noe godt og ENKELT Endret 21. juni 2006 av Smørblomsten
Gjest Gjest Skrevet 21. juni 2006 #2 Skrevet 21. juni 2006 * en stor bolle salat, pastasalat eller potetsalat * cabaret med kjøtt eller fisk * gryterett * pizzasnurrer * fyllte pitabrød * små paier * kjøttsuppe * innbakte pølser * laks og eggerøre * reker, sitron, majones og loff * 4 kyllinger delt opp i 8 Kommer ann på om maten skal være varm eller kald. Hvor skal den spises; inne/ute. Skal det grilles? Noen som organiserer slik at ikke det kommer mye lik mat? Mayamor ikke innlogget
Smørblomsten Skrevet 21. juni 2006 Forfatter #3 Skrevet 21. juni 2006 Tusen takk, mange gode ideer der Skal være ute, det skal settes opp en stor grill, så ifjor var det noen som hadde med smakebiter som skulle grilles, andre hadde kalde retter, varme osv. Ingen som organiserer nei, men det gikk bra ifjor!
Gjest Gjest Skrevet 22. juni 2006 #4 Skrevet 22. juni 2006 Kjøp sånne trepinner (husk å legge de i vann før bruk) og tre på kjøtt, fisk og grønnsaker - billig og smakfult
Gjest Gjest Skrevet 22. juni 2006 #5 Skrevet 22. juni 2006 Hva lager man til 25 personer? Alle i nabolaget skal ta med litt mat hver som alle kan smake på. Så hvor mye og hva skal man lage? (Ønsker ikke at det blir for dyrt)... PS: Skal bare lage èn ting, ikke mange småretter... Tusen takk for tips til noe godt og ENKELT ← Men du trenger vel ikke ha med mat til 25 personer, om alle skal ha med litt hver?
Smørblomsten Skrevet 22. juni 2006 Forfatter #6 Skrevet 22. juni 2006 Men du trenger vel ikke ha med mat til 25 personer, om alle skal ha med litt hver? ← Neida! Men NOE som kan passe til en haug m mennesker hvor alle får en smakebit. Altså ikke en skinkesteik Men har jo fått mange gode tips her!
Gjest Gjest Skrevet 23. juni 2006 #7 Skrevet 23. juni 2006 Scampi i chilli og hvitløkssaus 1 flaske søt chillisaus 1 ss finhakket chilli og hvitløk 1 post ferdig kokte scampi (finnes i frysedisken) Alt blandes i en bolle (gjerne dagen før) og settes i kjøleskapet. nero
Gjest Gjest Skrevet 23. juni 2006 #8 Skrevet 23. juni 2006 2 bunter grønne ferske asparges 2 små pk. røkelaks i skiver sitron Kok asparges i ca. 3 min. Avkjøl raskt i skaldt vann, kutt i tre fire cm. lange biter. Skjær røkelaks i strimler. Bland laks og asparges. Ringle over god olivenolje samt litt balsamicoeddik. Server på fat, pynt med sitron. Enklere kan det knapt bli!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå