Gå til innhold

MAT TIL 25!


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Hva lager man til 25 personer? :roll:

Alle i nabolaget skal ta med litt mat hver som alle kan smake på.

Så hvor mye og hva skal man lage? (Ønsker ikke at det blir for dyrt)...

PS: Skal bare lage èn ting, ikke mange småretter...

Tusen takk for tips til noe godt og ENKELT :)

Endret av Smørblomsten
Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

* en stor bolle salat, pastasalat eller potetsalat

* cabaret med kjøtt eller fisk

* gryterett

* pizzasnurrer

* fyllte pitabrød

* små paier

* kjøttsuppe

* innbakte pølser

* laks og eggerøre

* reker, sitron, majones og loff

* 4 kyllinger delt opp i 8

Kommer ann på om maten skal være varm eller kald.

Hvor skal den spises; inne/ute.

Skal det grilles?

Noen som organiserer slik at ikke det kommer mye lik mat?

Mayamor ikke innlogget

Skrevet

Tusen takk, mange gode ideer der :)

Skal være ute, det skal settes opp en stor grill, så ifjor var det noen som hadde med smakebiter som skulle grilles, andre hadde kalde retter, varme osv.

Ingen som organiserer nei, men det gikk bra ifjor!

Gjest Gjest
Skrevet

Kjøp sånne trepinner (husk å legge de i vann før bruk) og tre på kjøtt, fisk og grønnsaker - billig og smakfult

Gjest Gjest
Skrevet
Hva lager man til 25 personer? :roll:

Alle i nabolaget skal ta med litt mat hver som alle kan smake på.

Så hvor mye og hva skal man lage? (Ønsker ikke at det blir for dyrt)...

PS: Skal bare lage èn ting, ikke mange småretter...

Tusen takk for tips til noe godt og ENKELT :)

Men du trenger vel ikke ha med mat til 25 personer, om alle skal ha med litt hver?

Skrevet
Men du trenger vel ikke ha med mat til 25 personer, om alle skal ha med litt hver?

Neida! Men NOE som kan passe til en haug m mennesker hvor alle får en smakebit. Altså ikke en skinkesteik ;)

Men har jo fått mange gode tips her!

Gjest Gjest
Skrevet

Scampi i chilli og hvitløkssaus

1 flaske søt chillisaus

1 ss finhakket chilli og hvitløk

1 post ferdig kokte scampi (finnes i frysedisken)

Alt blandes i en bolle (gjerne dagen før) og settes i kjøleskapet.

nero

Gjest Gjest
Skrevet

2 bunter grønne ferske asparges

2 små pk. røkelaks i skiver

sitron

Kok asparges i ca. 3 min. Avkjøl raskt i skaldt vann, kutt i tre fire cm. lange biter.

Skjær røkelaks i strimler. Bland laks og asparges. Ringle over god olivenolje samt litt balsamicoeddik. Server på fat, pynt med sitron. Enklere kan det knapt bli! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...