Gå til innhold

Myke poteter


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Har noen poteter i kjøleskpet som har blitt litt myke. Normalt kaster jeg slike, men lurer på om det f.eks går å steke dem eller evt. noe annet.

Gjest LilSweetie
Skrevet

Jeg ville nok ha kastet dem, men kan hende de kan brukes til noe likevel....?

Gjest Gjest
Skrevet
Jeg pleier å bruke de jeg..

Jeg også. Kaster de bare hvis de er veeeeldig skumpete eller råtne.

  • 7 år senere...
Skrevet

Lurt på dette selv også...

AnonymBruker
Skrevet

Så lenge de ikke er grønne så er de ufarlig såvidt jeg vet. Spiser myke poteter ganske ofte.



Anonymous poster hash: edd7c...6d1
AnonymBruker
Skrevet

Har noen poteter i kjøleskpet som har blitt litt myke. Normalt kaster jeg slike, men lurer på om det f.eks går å steke dem eller evt. noe annet.

Det er bare oppholdet i kjøleskapet som har trukket vannet ut av dem. Om du legger de i vann en stund før du bruker de (skrell/kapp først) så er de like gode som andre poteter. Ellers trekker de jo vann om du koker dem, men om du skal ha stekte poteter blir de fort litt dvaske om du ikke bløtlegger. :)

Anonymous poster hash: 5ad0d...74f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...