Gjest Gjest Skrevet 21. juni 2006 #1 Skrevet 21. juni 2006 Har noen poteter i kjøleskpet som har blitt litt myke. Normalt kaster jeg slike, men lurer på om det f.eks går å steke dem eller evt. noe annet.
Gjest LilSweetie Skrevet 21. juni 2006 #2 Skrevet 21. juni 2006 Jeg ville nok ha kastet dem, men kan hende de kan brukes til noe likevel....?
Gjest Gjest Skrevet 21. juni 2006 #4 Skrevet 21. juni 2006 Jeg pleier å bruke de jeg.. ← Jeg også. Kaster de bare hvis de er veeeeldig skumpete eller råtne.
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2013 #6 Skrevet 11. juli 2013 Så lenge de ikke er grønne så er de ufarlig såvidt jeg vet. Spiser myke poteter ganske ofte. Anonymous poster hash: edd7c...6d1
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2013 #7 Skrevet 11. juli 2013 Har noen poteter i kjøleskpet som har blitt litt myke. Normalt kaster jeg slike, men lurer på om det f.eks går å steke dem eller evt. noe annet. Det er bare oppholdet i kjøleskapet som har trukket vannet ut av dem. Om du legger de i vann en stund før du bruker de (skrell/kapp først) så er de like gode som andre poteter. Ellers trekker de jo vann om du koker dem, men om du skal ha stekte poteter blir de fort litt dvaske om du ikke bløtlegger. Anonymous poster hash: 5ad0d...74f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå