Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal blant annet lage en ostekake til min søsters bryllup på lørdag.

Tenkte å bruke frosne bær (skogsbær?) og gele (skogsbær her også?) på toppen. Har noen smakt dette og tror det blir greit, eller har andre bedre forslag?

Lurte også på om bærene må sukres før geleen helles over.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hørtes veeeldig godt ut! Kan jeg få komme tror du...? :ler:

Vet ikke om bærene må sukres. Kanskje d ikke trengs siden d er masse sukker i både kaka og geleen. Bare godt med noe syrligere til da.

Gjest gjest1
Skrevet

Frosne bær går fint. Tror ikke du trenger å sukre. Skogsbær høres godt ut :) Tin bærene og la det renne av, så bruker du denne saften fra bærene når du lager geléen + vann så det blir 2,5 dl væske (altså halv mengde).

Ellers kan du kjøpe en kurv eller to med jordbær og bruke jordbærgelé, det er jo sesong for det nå.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...