Lemona Skrevet 20. juni 2006 #1 Skrevet 20. juni 2006 Skal blant annet lage en ostekake til min søsters bryllup på lørdag. Tenkte å bruke frosne bær (skogsbær?) og gele (skogsbær her også?) på toppen. Har noen smakt dette og tror det blir greit, eller har andre bedre forslag? Lurte også på om bærene må sukres før geleen helles over.
Blueberry Skrevet 20. juni 2006 #2 Skrevet 20. juni 2006 Hørtes veeeldig godt ut! Kan jeg få komme tror du...? Vet ikke om bærene må sukres. Kanskje d ikke trengs siden d er masse sukker i både kaka og geleen. Bare godt med noe syrligere til da.
Gjest gjest1 Skrevet 20. juni 2006 #3 Skrevet 20. juni 2006 Frosne bær går fint. Tror ikke du trenger å sukre. Skogsbær høres godt ut Tin bærene og la det renne av, så bruker du denne saften fra bærene når du lager geléen + vann så det blir 2,5 dl væske (altså halv mengde). Ellers kan du kjøpe en kurv eller to med jordbær og bruke jordbærgelé, det er jo sesong for det nå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå