Gå til innhold

Smørdampede grønnsaker


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest ellebiza

I år er det første julaften vi skal stå for middagen og jeg er litt stressa. Vi skal ha kalkun og det er greitt, men grønnsakene skal jeg smørdampe. Er det noen som vet hvordan?Rosenkål,blomkål og brokkoli. Hvor lang tid må jeg beregne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg gjør det på denne måten:

Koker/damper først grønnsakene nesten ferdig i vann, heller ut vannet, smelter litt smør i bunnen av gryta og "freser opp" grønnsakene i smøret i et par minutter. Du trenger ikke bruke så mye smør, bare husk å røre i gryta slik at smørsmaken trenger inn i alle grønnsakene. Kjempegodt! Dog ikke særlig sundt... :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...