Gjest ellebiza Skrevet 17. desember 2002 #1 Del Skrevet 17. desember 2002 I år er det første julaften vi skal stå for middagen og jeg er litt stressa. Vi skal ha kalkun og det er greitt, men grønnsakene skal jeg smørdampe. Er det noen som vet hvordan?Rosenkål,blomkål og brokkoli. Hvor lang tid må jeg beregne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elefantina Skrevet 17. desember 2002 #2 Del Skrevet 17. desember 2002 Jeg gjør det på denne måten: Koker/damper først grønnsakene nesten ferdig i vann, heller ut vannet, smelter litt smør i bunnen av gryta og "freser opp" grønnsakene i smøret i et par minutter. Du trenger ikke bruke så mye smør, bare husk å røre i gryta slik at smørsmaken trenger inn i alle grønnsakene. Kjempegodt! Dog ikke særlig sundt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå